White Russian je meni jedan od najboljih, ali ona verzija koja se pravi u šejkeru sa slatkim vrhnjem i likerom od kave i votkom...njami njami. Sladak i kremast
Onda Orgazam i B52, ali to su kratki i lako ih je za napraviti![]()
Raspravljate o temi Kokteli... u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ..........gledajući teme, nisam vidjela niti jednu sa koktelima.........s obzirom da sam ja luda, ali doslovno luda za koktelima, zanima me ...
........girls are NOT complicated........
........seriously........
........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........
White Russian je meni jedan od najboljih, ali ona verzija koja se pravi u šejkeru sa slatkim vrhnjem i likerom od kave i votkom...njami njami. Sladak i kremast
Onda Orgazam i B52, ali to su kratki i lako ih je za napraviti![]()
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Ja najviše volim Cuba Libre.![]()
Volim sve kaj ide u njega. Cola, rum, lime...
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
..........a evo malo i najskupljih koktela...
..Dazle..
Njegova cijena je 51000 $. Za to ima poseban razlog – kada se naruči konobar dolazi u pratnji 2 zaštitara, jer Dazzle se mora piti iz čaše sa prstenjem od 18-karatnog zlata obloženog dijamantima.
..Platinum Passion..
Poznat je i kao omiljeno piće starleta Paris Hilton i Pamele Anderson. Dolazi serviran sa orhidejom, a cijena mu je 1500 $.
..Diamond Coctail..
Specifičnost mu je što sami možete birati ukras na čaši ( dijamant ili rubin ). Cijena mu može doseći 19000 $, a isključivo ovisi o ukrasu.
..Sword Martini..
Svaki od ovih Martinija dolazi sa svojom posebnom minijaturiziranom replikom mača. Naručite li «Bushido Sword Martini» dobit ćete samurajski mač, a uz «Old Glory Sword Martini» dobit ćete malu sablju iz američkog građanskog rata. Cijena im može postići i 300 $, a pravi uživatelj probati će svih 88 ako želi osaviti dojam.
..Sapphire Martini..
U čašu se stavlja tzv. «coctail pick», igla koja na sebi nosi prsten od 14-karatnog zlata, te par naušnica od dijamanata i safira. Cijena mu je 3000 $.
..Martini on the rock..
Mora se naručiti 3 dana prije konzumacije, a cijena može varirati ako izaberete lakši dijamant od 1.52 karata koji je standard. Cijena je 10000 $.
..Black Magic..
Servira se sa 24-karatnom koktel iglom od bijelog zlata. Cijena je 630 $.
..The Ritz Side Car..
Koktel od izuzetno rijetkog konjaka starog 150 godina. Cijena mu je 515 $.
Za jednu novu godinu sam pio sve koktele redom. I napio se ko budala, morali su me podupirati da dođem do kreveta
Jesu slatki i ne osjetiš dok piješ ali kad te ulovi sav taj alkohol ne možeš se pomaknuti sa mjesta![]()
............još malo receptića.........
..Litmus..
100gr kupina
40 ml bijelog ruma
Sprite za popunu
zdrobljeni led
Spremati ga u highball glass ( čaša od 15-30cl ), prvo dodati kupine, čašicu ruma, Sprite i napuniti čašu do vrha zdrobljenim ledom.
..Alaska Ice Tea..
20 ml Gin
20 ml Vodka
20 ml bijelog ruma
20 ml Cointreau
20 ml Blue Curacao
Sprite
Pravi se u highball čaši.
Napuniti ga Sprite-om i dekorirati sa kriškom limuna.
..Sea Bottom..
20 ml Vodka
20 ml Bailey's
20 ml Blue Curacao
Coca-Cola
Pravi se u higball čaši sa ledom. Napuniti Coca - Colom do vrha.
Jel znaš smiksati blowjob...taj mi je omiljeni![]()
![]()
Forget the name, this shooter is absolutely delicious and very popular. I see rounds of Blow Jobs being made at the bar more often than any other shooter. The correct way to shoot a Blow Job is to place your hands behind your back, pick the glass up with your mouth, tilt your head back and drink.
INGREDIENTS:
1/4 oz Bailey's Irish cream liqueur
1/2 oz Amaretto almond liqueur
whipped cream
PREPARATION:
Pour the liqueurs into a shot glass.
Top with whipped cream.
blowjob.jpg
Zadnji Uredio Joks : 26-07-07 u 14:31
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja