i ja volim papat.......jedem otprilike 5 puta dnevno,al ne u velikim količinama......volim jest ribu,piletinu i puretinu na razne načine.....sa različitim prilozima,krumpir,tjestenina....i volim salate....
Raspravljate o temi Koliko vi volite jesti?' u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Ja stvarno volim puno jesti, jedem ko lud. Ali se nedebljam jer se puno bavim sportom. Koliko vi volite jesti, ...
PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE
i ja volim papat.......jedem otprilike 5 puta dnevno,al ne u velikim količinama......volim jest ribu,piletinu i puretinu na razne načine.....sa različitim prilozima,krumpir,tjestenina....i volim salate....
......""Ljubav je kao šah...uvijek te zezne neki konj dok osvajaš kralja""......
Žderen ka budala, pojeden kilo mesa skoro svaki dan, nisan normalan
“He may think that we’ve betrayed him, but if he’s waiting even now, how miserable must he be? [...] I can’t help but think that he’s believed in us all this time.“
Previse![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Dovoljno al ni sjena koliko san moga poisti prije 2-3 godine. za Xarfaxusa samo znam da govori istinu al nije debel nego konjina jaka, ja mogu poist malo manje al opet...
Ja nisam uopće gurman, jedino pastama ne mogu odoljeti...
pasta sa sampinjonima i umak od tartufa, to mi je toliko dobro da par puta tijekom obroka provjeravam puls...
Ako se udavim, da znam na vrijeme hahaha...
Ja ne jedem.....ja žderem
I only know how to do things 3 ways:
-the WRONG way
-the RIGHT way
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!![]()
![]()
ja kad su neki praznici jedem toliko da me stomak zaboli kad legnem, al to je stvarno tako,![]()
PROLETERI SVIH ZEMALJA UJEDINITE SE
jedem po potrebi
nekada pojedem litru juhe, cijeli kruh i 5 pašteta, rezance sa 885 vrsta sira i šta ja više znam, a nekada 2-3 jabuke i malo čokolade![]()