mnja..vidim da mi baš nitko nije htio pomoći..
ili nema roditelja na forumu ili su bebe hranili sa smoky-em...
no, nema veze...ko vas šljivi..našla sam si sve sama i napravila kuharicu od 30-tak strana po mjesecima..i sad ja ne dam vama..
![]()
Raspravljate o temi kuharica za bebe u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Drage mame i tate, Kako sam friška mama te imam 2 mjeseca staru bebu polako već razmišljam na koji način ...
Kdo z diamanti strast kupuje?
Komu ljubezen ne diši?
Ni tako daleč stran kjer vrag stanuje.
Le poglej me v oči, vidiš tu zdaj živi!
mnja..vidim da mi baš nitko nije htio pomoći..
ili nema roditelja na forumu ili su bebe hranili sa smoky-em...
no, nema veze...ko vas šljivi..našla sam si sve sama i napravila kuharicu od 30-tak strana po mjesecima..i sad ja ne dam vama..
![]()
Komu ljubezen ne diši?
![]()
Koja si ti legenda...
Iskreno, trebao bih suprugu pitati o tome pa ako šta korisno saznam, javim ti ovdje...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Hvala![]()
Komu ljubezen ne diši?
ja sam ti svu svoju decu othranio i mogu da ti prenesem lična iskustva.
Što se tiče kuvanog voća i povrća vidim da znaš u kojem mesecu koje ide pa to je bio i najteži problem. Dalje ti je lako. Ja sam sve povrće kuvao i zajedno kašikicom smešao i onda tom smesom hranio decu. Istina da su izbacivali iz usta , ali to ti normalno. Od 5 kašikica jedna ode niz grlo.
Onako kako ja vidim kuhinju za bebe nema neke mudrosti: kuvaš i pomešaš i to je to. Normalno ne dodaješ sol, papar i ostale mirodije.
E da, i paziš da nije vrelo da ne opečeš dete. Prije ti probaj sa svojim usnama da vidiš dali je vrelo. OK?
A znam..logično je da sve izmiksaš i daš joj da jede, ali sam našla puno zgodnih kombinacija namirnica tako da se isplatilopotražiti....
Komu ljubezen ne diši?