| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Najbolje jelo u Hrvata!!! u Život i Stil forumu; Wamp... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! Mogu napisati samo ono što ja volim. Prije svega, jelo iz prvog posta, daklem čobanac. Bolji mi je od bilo kojeg pečenja, a pečenje jako volim. Fiš volim malo za promjenu, al se nikad nisam od fiša zasitio. Purica, a naročito mlinci su mi također u vrhu hranidbenog lanca. Sad ću možda neke i iznenaditi ali za promjenu volim i dobar bosanski lonac. Fantastična klopa. Eh, a ove naše suhomesnate delicije? Ma ima toga previše. Svako od ovih jela bi nam postalo dosadno i neukusno ako bi ga imali prečesto na stolu. Dakle nekad jedno, nekad drugo i sve je super. A roštilj? Kotlovina? ...
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! Bolje masni mlinci nego smrdljiva janjetina ![]() Ja sam rekla da su mi bakini najbolji, ne općenito.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 12-01-08 u 14:28. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! gazpacho ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! To!! Gazpacho je jedno starohrvatsko jelo koje su Hrvati donijeli iz svoje pradomovine
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Član | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! Meni jedno od dražih jela je musaka... Ali ova bosanska verzija... Nije baš naše, ali skoro pa i je Citat:
__________________ | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:13.