| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Najbolje jelo u Hrvata!!! u Život i Stil forumu; šurlice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #66 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! vux nema ti prjevoda za to, al opisat cu ti, znan da bi ti se svidilo meso se topi u crnom vinu sa zacinskim biljkama, mozes ga izbost i napunit cesnjakom i mrkvom, al to ti je po izboru, uglavnom nakon dan topljenja u vinu se kuha kao sug za njoke, sa vinom i svim i posluzuje se tako, mozes koristiti svakakvo meso, divljac je najbolja nekako ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 717
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! Točno pojašnjeno kako se radi ali najbolja je od juneće ruže, a kao prilog idu njoke, odlična je sa tvrdo skuvanom purom i normalno maništrom i to onim velikum tvrdo kuvanim šubijotama.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 126
![]() | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! Sahataba upravo tako...mada postoje varijacije (meso u marinadi sa kvasinom (octom) sa raznim začinima (prevladavaju klinčići, oraščić i češnjak), potom se u toku kuhanja dodaje i ribana mrkva itd.) Tonini meni je najdraža sa njokama! njam |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Najbolje jelo u Hrvata!!! znan da varira, ja san da brzinski opis u 2 ujutro ![]() a biz ajma kako bi sad pasticadu s njokima ![]() meni osobno jedno od boljih je grdobina u brodetu jos malo ugora stavis, i grmalja jednog, ajme ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.