Stranica 4 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 31 do 40 od 58

Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

Raspravljate o temi Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ...

  1. #31
    666+999=zlo i naopako Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Lokacija
    za tastaturom
    Starost
    13
    Poruka
    38,454
    Liked
    21551 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    večera na dan mog vjenčanja je bila teletina ispod peke i hobotnica takodjer ispod peke...zaista će te teško naći nešto bolje
    downloading...

  2. #32
    Dark matter Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Poruka
    22,331
    Liked
    26482 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Ja ne smijem hobotnicu
    Our job, and it isn’t a job at all—is to enjoy life as we wish it.

    — Charles Bukowski

  3. #33
    GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Lokacija
    Tamo gdje me nikad nećeš naći
    Starost
    33
    Poruka
    8,099
    Liked
    56 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Ja ne znam da li sam ikad jela janjetinu, a ribu sam probala možda petput u životu.

  4. #34
    Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    32
    Poruka
    16,556
    Liked
    136 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    tp


    nisu lose ni punjene lignje, ako ih se zna napraviti

    puni ih se sitno nasjecenim krakovima, lokom (cesnjakom), persinom i prezlom, sve to se poveze maslinovim uljem i napuni ih se, bitno je ne nabiti previse i ne zabotaviti zaciniti nadjev (sol/papar). zatvori se cackalicama i poslaze na kumpir koji se nasice na ploske otprilike debele 2cm. sve se polije maslinovim uljem, i stavi zacinskob bilja, soli i papra po gustu

  5. #35
    prasica Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,714
    Liked
    1044 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Ma lignje su samo za kolutice na tavi i tocka...


    Peka je za meso i eventualno koji veci komad ribe...

  6. #36
    Dark matter Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Poruka
    22,331
    Liked
    26482 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    tp


    nisu lose ni punjene lignje, ako ih se zna napraviti

    puni ih se sitno nasjecenim krakovima, lokom (cesnjakom), persinom i prezlom, sve to se poveze maslinovim uljem i napuni ih se, bitno je ne nabiti previse i ne zabotaviti zaciniti nadjev (sol/papar). zatvori se cackalicama i poslaze na kumpir koji se nasice na ploske otprilike debele 2cm. sve se polije maslinovim uljem, i stavi zacinskob bilja, soli i papra po gustu
    E, to bi bilo dobro probat!
    Our job, and it isn’t a job at all—is to enjoy life as we wish it.

    — Charles Bukowski

  7. #37
    Banned
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    26,608
    Liked
    533 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    tp


    nisu lose ni punjene lignje, ako ih se zna napraviti

    puni ih se sitno nasjecenim krakovima, lokom (cesnjakom), persinom i prezlom, sve to se poveze maslinovim uljem i napuni ih se, bitno je ne nabiti previse i ne zabotaviti zaciniti nadjev (sol/papar). zatvori se cackalicama i poslaze na kumpir koji se nasice na ploske otprilike debele 2cm. sve se polije maslinovim uljem, i stavi zacinskob bilja, soli i papra po gustu

    Iskreno, prika... to je stvarno ali baš stvarno PREVIŠE ZAJEBANCIJE oko liganja...

    Lignje su ionako kurac od spize...


    Ako oćeš lipu spizu, spremit ćeš ribu (ne glavonošce, nego ribu) na gradele.

    Ako oćeš "fast food", pofrigaćeš jedno tri-četri kila kolutića od liganja...


    Zajebavat se sa punjenjen liganja je čisti mazohizam.

  8. #38
    Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    32
    Poruka
    16,556
    Liked
    136 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    ma nije tako zajebano, a stvarno je lipo, i ja san covik od konkretne spize i nema mi lignje do lignje na gradele i blitve sa strane.


    a od lipe spize se slazen donekle, al ne mos mi rec da hoba pod pekon nije lipa spiza...

    sve u svemu kad radin peku preferiran 3-4kg mesa i toliko kumpira pod pekon

  9. #39
    Banned
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    26,608
    Liked
    533 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Punjenje liganja je, u biti, zajebavanje... ušminkavanje spize koja je, u osnovi, pizdarija...


    Puno se više isplati potrošit tri kvarta od ure na gradelavanje komarči ili zubataca, nego potrošit tri kvarta od ure na punjenje liganja.


    Izgubiš jednako vrimena, a krajnji rezultat je neusporediv.


    Sa lignjama si se ispizdija, a opet su - kurac od ovce. Fino upakiran kurac od ovce.


    A sa gradeladon po komarči i/ili zubacu se i nisi baš ispizdija, a ispalo je vrh vrhova.

  10. #40
    Dark matter Avatar od korisnika tendre poison
    Datum registracije
    18-06-08
    Poruka
    22,331
    Liked
    26482 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Citat Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
    Punjenje liganja je, u biti, zajebavanje... ušminkavanje spize koja je, u osnovi, pizdarija...


    Puno se više isplati potrošit tri kvarta od ure na gradelavanje komarči ili zubataca, nego potrošit tri kvarta od ure na punjenje liganja.


    Izgubiš jednako vrimena, a krajnji rezultat je neusporediv.


    Sa lignjama si se ispizdija, a opet su - kurac od ovce. Fino upakiran kurac od ovce.


    A sa gradeladon po komarči i/ili zubacu se i nisi baš ispizdija, a ispalo je vrh vrhova.
    Ukusi su različiti.
    Ja npr. obožavam lignje.
    Our job, and it isn’t a job at all—is to enjoy life as we wish it.

    — Charles Bukowski

Lajkaj nas na Facebooku