Stranica 5 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 41 do 50 od 58

Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

Raspravljate o temi Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; ovo s lignjama je bila samo jedna od alternativa za tendere koja ne more isti hobotnicu. mislim da je suvisno ...

  1. #41
    Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    32
    Poruka
    16,556
    Liked
    136 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    ovo s lignjama je bila samo jedna od alternativa za tendere koja ne more isti hobotnicu.


    mislim da je suvisno usporedjivati dobru ribu na gradele s icin drugin. to je vrh vrhova sto se tice spize. nego izostavljas skarpinu na gradele, sto je stvarno vrhunska poslastica

    i ne moren se sloziti s tvojin blacenjem liganja jer ih stvarno volin na sve nacine.

  2. #42
    Banned
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    26,608
    Liked
    533 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Aha... to je, znači, bilo upućenoj dotičnoj nježno-otrovnoj ka alternativa za hobotnicu

    Aha.... sorry, nisan skužija...


    Ali ostajen pri tome da su lignje kurac od ovce, "vlaška riba", nešto šta kontinentalci naručuju jer ne znaju jest ono šta vridi...


    No dobro... to je samo moje mišljenje... Doduše, ja san uvik u pravu, pa sad...

  3. #43
    Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    32
    Poruka
    16,556
    Liked
    136 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi



    ma ne mos mi rec da su onako friske lipe lignje od 20-ak dag na gradele s blitvon, kurac od spize... recimo sipe su zapostavljenje, brudet od sipa je prva liga, a crni rizotto je majka rizotta. ali moran se sloziti jednim djelom s tobon oko liganja, a to je ono da narucuju vlaji i kontinentalci koji ne znaju sto je riba.

    i da napomenen kad smo vec kod ribe i gradela, po meni je brancin precjenjena riba. neka kaze ko oce sto oce, ali ima daleko lipse i kvalitetnije ribe, a i meni osobno je lipi cipal kad ga uvatin na pusku pa posli lipo bacin na gradele lipsi od brancina. a da ne spominjen druge kvalitetnije ribe.

  4. #44
    Banned
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    26,608
    Liked
    533 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Šta je to brancin?


  5. #45
    Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    32
    Poruka
    16,556
    Liked
    136 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    lubin

  6. #46
    Banned
    Datum registracije
    20-11-05
    Poruka
    26,608
    Liked
    533 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Ma... neš ti ribe... to je ka trlja i cipal... bezveze...


    Škarpina je za lešavat ili učinit brujet... nije za gradelavat

  7. #47
    R.I.P. Clan
    Datum registracije
    26-12-05
    Poruka
    7,447
    Liked
    796 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Skarpina na leso je 'ko kuhani konac

  8. #48
    Uvaženi forumas Avatar od korisnika sheik_mohamed
    Datum registracije
    10-04-09
    Lokacija
    zg
    Poruka
    914
    Liked
    2 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    roštilj mi je inače odličan,gotovo sve,osim piletiune,iako i nju mogu pojesti,ali nesviđa mi se....
    i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................

  9. #49
    prof. Foruma Avatar od korisnika boss_boss
    Datum registracije
    24-07-11
    Lokacija
    Dubrava
    Poruka
    1,694
    Liked
    60 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    roštilj,meni nema lošeg s njega......
    najbolje su kobasice i slanina......

  10. #50
    prof. Foruma Avatar od korisnika boss_boss
    Datum registracije
    24-07-11
    Lokacija
    Dubrava
    Poruka
    1,694
    Liked
    60 times

    Re: Najbolje s roštilja.peke,ražnja u domaćoj pripremi

    Citat Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
    šteta, peka je divan način pripreme i sve je ukusno iz nje
    istina,a pogotovo teletina,jeo sam ima od toga par godina išlismo na jedan izlet pa je bilo jelo teletina pod pekom ,i bilo je fenomenalno......

Lajkaj nas na Facebooku