Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Najdraže grickalice u Život i Stil forumu; ...koje su vam najdraže, najukusnije...meni su bili savršeni oni smokiji " Curly - italian style " i ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-07, 21:34   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto
Najdraže grickalice

...koje su vam najdraže, najukusnije...meni su bili savršeni oni smokiji " Curly - italian style " i ne mogu ih već godinu dana nigdje naći....ak ih je neko vidio negdje nek mi javi
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg hummus%20chips%20scan%20jpg%2030.jpg (90.9 KB, 17 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 23-03-07, 22:20   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,923
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Najdraže grickalice

Čips, obični slani. Franckov ili Pringless.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-07, 22:30   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

chrunchips- american cream
ali ne proizvode ga više
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-07, 22:51   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 27
Poruka: 3,463
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Dok sam bio mlad i zelen Kokice sa sirom od Podravke. Ono plavkasto pakiranje. Jest da ti je smrdilo iz gajbe na kilometre, ali mmmmm
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 08:15   #5 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ja se sjećam dobro da je ova tema bila već Pa je Slay napisao da su mu najdraži štapići sa kikirikijem Ili je to bilo u nekoj drugoj temi

A meni su sve grickalice u zadnje vrijeme dopizdile Sad više volim nešta konkretno
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 12:49   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,540
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

bilo koji papreni čips
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 12:50   #7 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 11,752
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: eowyn Pogledaj Poruke
Ja se sjećam dobro da je ova tema bila već Pa je Slay napisao da su mu najdraži štapići sa kikirikijem Ili je to bilo u nekoj drugoj temi

A meni su sve grickalice u zadnje vrijeme dopizdile Sad više volim nešta konkretno
ono je bilo vezano samo za štapiće
btw, nisam dosta dugo kušao nešto slano..neka budu ti štapići sa kikirikijem i pringles

Zadnji Uredio slay : 24-03-07 u 12:52.
slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 13:05   #8 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,620
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

u zadnje vrijeme volim 7 days bake rolls-bacon
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 17:29   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 75
Mala Bu se izdvaja iz mase

Meni su najbolji Veseli prijatelji od Francka!
Odgovori sa citatom
Star 06-04-07, 20:43   #10 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,358
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

janjeći but

ne volim te male pizdarijice, možda čips samo s vremena na vrijeme..ali preferiram nešto konkretno
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grickalice, hrana

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103