| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Najdraže grickalice u Život i Stil forumu; ...koje su vam najdraže, najukusnije...meni su bili savršeni oni smokiji " Curly - italian style " i ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najdraže grickalice ...koje su vam najdraže, najukusnije...meni su bili savršeni oni smokiji " Curly - italian style " i ne mogu ih već godinu dana nigdje naći....ak ih je neko vidio negdje nek mi javi ![]()
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Najdraže grickalice Čips, obični slani. Franckov ili Pringless.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraže grickalice Dok sam bio mlad i zelen Kokice sa sirom od Podravke. Ono plavkasto pakiranje. Jest da ti je smrdilo iz gajbe na kilometre, ali mmmmm
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Najdraže grickalice Ja se sjećam dobro da je ova tema bila već Pa je Slay napisao da su mu najdraži štapići sa kikirikijem Ili je to bilo u nekoj drugoj temi A meni su sve grickalice u zadnje vrijeme dopizdile Sad više volim nešta konkretno ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 11,752
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najdraže grickalice Citat:
![]() btw, nisam dosta dugo kušao nešto slano..neka budu ti štapići sa kikirikijem i pringles ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 24-03-07 u 12:52. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: grickalice, hrana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.

Pa je Slay napisao da su mu najdraži štapići sa kikirikijem