| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Rakija... u Život i Stil forumu; ma rakija mora biti jaka i jaka i jaka i ne slatka, jebes neku rakiju od dinje, ananasa ili koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 829
![]() | Re: Rakija... Citat:
| |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Rakija... rakija od maline je fora, ne preferiram rakiju inace, al nekad s lozom se zabavno napit, redovito se niceg ne sicas i sl stvari ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Rakija... rakija se toliko udomaćila da ju je teško izgurati, bilo koje piće. Rakija se može koristiti u mnoge svrhe. Rakija u čaj umesto ruma i limuna, kuvana rakija za dobro jutro umesto kafe, rakija za otekline i bolesne vene, rakija za posle brijanja, rakija u medicinske svrhe jer sprecava zarazu spolnim bolestima. Potrebno je umoćiti kurach u rakiju pre i posle seksa i garantovano sprećava sidu i ostale venerične bolesti. Mora biti jaka jer alkohol po sam po sebi, a to zna i malo dete, ubija sve bakcile, pa onda rakija protiv gripe i prehlade i ...... neznam jeli još netko znade lekovita svojstva rakije a da moze se koristiti i kao afrodizijak jer nema cure koja neće dati nakon što pocica flašu rakije a tako je opuštena nakon toga može bataljon da ju mrči i njoj ništa. Ne oseća nikakav pritisak ni tegobe. Rakija za nesanicu jer posle brlje san je ugodan i lak kao perce. Rakija može i da se koristi za ispiranje debelog creva tj. kristiranje jer uklanja čirove i naprosto ih pali. Uklanja gliste iz stomaka a i ako ste nervozni odnosi tremu i žgaravicu i uklanja onaj kamen sa želuca kao od šale. Ako vam često ide krv iz nosa ušmrkavanjem rakije jačate kapilare. Svadba nemože da prođe bez dobre brlje, svaki svat ju drži u ruci i poteže iz flaše. Rakija može da se pije za svakim, vino za nekim a voda za nikim. Rakijom možete sprečit vručinu u vručim letnim danima bolje nego hladnim sokom. Povećanjem temperature unutar tela izjednačujete ju sa vanjskom i telo naprosto klimitazirate. Rakijom se mažu mala deca ako imaju povišenu temperaturu, da bi im se smanjila. Rakijom mažete kravi vime ako idete dojiti da nebi pale sa vimena štetne bakterije u mleko i zagadile mleko. Rakija se dodaje nekim kolačima radi arome a možete ju dodavati i u kafu, radi stimulansa. Rakija uvek i u svako doba dana, živela rakija a živeo i ja.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #59 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Rakija... Citat:
![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:13.

?