Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Gastronomija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Gastronomija Raspravljate o temi Rakija... u Život i Stil forumu; ma rakija mora biti jaka i jaka i jaka i ne slatka, jebes neku rakiju od dinje, ananasa ili koji ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-05-08, 17:31   #51 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 4,434
xarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masixarfaxus je dragulj u masi
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus
Re: Rakija...

ma rakija mora biti jaka i jaka i jaka i ne slatka, jebes neku rakiju od dinje, ananasa ili koji k...

nema do sljive i .
Odgovori sa citatom
Star 11-05-08, 16:33   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 829
ribery se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
Dakle, koja vam je najbolja ? Pravi netko svoju rakijicu ?
Koja je najgora, po vasem misljenju?

Meni najbolja sljiva, i ona neka velebitska travarica koja mi stoji u ormaricu

bila mi dobra i jedna koju sam prije par godina probala na Hvaru....nisam sigurna od cega je bila, mislim od rogaca

lozu i viljamovku ne volim
Kurškova rakija,daleko najbolja.Osobno šljiva je meni najgora,orahovica....pre ružne su.
ribery je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 09:32   #53 (permalink)
Demonstrating My Style

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 23
Poruka: 6,694
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB

rakija je šljiva...ovo ostalo su pokusaije rakije..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 13:36   #54 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
rakija je šljiva...ovo ostalo su pokusaije rakije..
Pa je,ona je napoznatija,ali je meni osobno najružnija,ali jbg ponovno je i ona dobra kada se nema što drugo...
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 13:52   #55 (permalink)
Demonstrating My Style

Datum registracije: 06-01-07
Godina: 23
Poruka: 6,694
DinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznatDinoB će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku DinoB

obrnuto..sve su dobre kad nema sljive...
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 14:03   #56 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: DinoB Pogledaj Poruke
obrnuto..sve su dobre kad nema sljive...
Čuj inače od žestokih pića,rakidžan je najjači,bar po meni.Ovo ostalo Stock,Badel,pa i Wisky,po meni nije ni blizu pravoj domaćoj Rakiji.
ribery je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 14:38   #57 (permalink)
Black Tattoo

Datum registracije: 27-03-08
Godina: 21
Poruka: 6,482
Sahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobarSahataba je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Sahataba

rakija od maline je fora, ne preferiram rakiju inace, al nekad s lozom se zabavno napit, redovito se niceg ne sicas i sl stvari
I won't change to fit your plan, Take me as I am
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 14:42   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,366
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

rakija se toliko udomaćila da ju je teško izgurati, bilo koje piće. Rakija se može koristiti u mnoge svrhe. Rakija u čaj umesto ruma i limuna, kuvana rakija za dobro jutro umesto kafe, rakija za otekline i bolesne vene, rakija za posle brijanja, rakija u medicinske svrhe jer sprecava zarazu spolnim bolestima. Potrebno je umoćiti kurach u rakiju pre i posle seksa i garantovano sprećava sidu i ostale venerične bolesti. Mora biti jaka jer alkohol po sam po sebi, a to zna i malo dete, ubija sve bakcile, pa onda rakija protiv gripe i prehlade i ...... neznam jeli još netko znade lekovita svojstva rakije a da moze se koristiti i kao afrodizijak jer nema cure koja neće dati nakon što pocica flašu rakije a tako je opuštena nakon toga može bataljon da ju mrči i njoj ništa. Ne oseća nikakav pritisak ni tegobe. Rakija za nesanicu jer posle brlje san je ugodan i lak kao perce. Rakija može i da se koristi za ispiranje debelog creva tj. kristiranje jer uklanja čirove i naprosto ih pali. Uklanja gliste iz stomaka a i ako ste nervozni odnosi tremu i žgaravicu i uklanja onaj kamen sa želuca kao od šale. Ako vam često ide krv iz nosa ušmrkavanjem rakije jačate kapilare. Svadba nemože da prođe bez dobre brlje, svaki svat ju drži u ruci i poteže iz flaše. Rakija može da se pije za svakim, vino za nekim a voda za nikim. Rakijom možete sprečit vručinu u vručim letnim danima bolje nego hladnim sokom. Povećanjem temperature unutar tela izjednačujete ju sa vanjskom i telo naprosto klimitazirate. Rakijom se mažu mala deca ako imaju povišenu temperaturu, da bi im se smanjila. Rakijom mažete kravi vime ako idete dojiti da nebi pale sa vimena štetne bakterije u mleko i zagadile mleko. Rakija se dodaje nekim kolačima radi arome a možete ju dodavati i u kafu, radi stimulansa.
Rakija uvek i u svako doba dana, živela rakija a živeo i ja.
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 21:14   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,185
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Citat:
Pravi autor: saban sajnovic Pogledaj Poruke
rakija se toliko udomaćila da ju je teško izgurati, bilo koje piće. Rakija se može koristiti u mnoge svrhe. Rakija u čaj umesto ruma i limuna, kuvana rakija za dobro jutro umesto kafe, rakija za otekline i bolesne vene, rakija za posle brijanja, rakija u medicinske svrhe jer sprecava zarazu spolnim bolestima. Potrebno je umoćiti kurach u rakiju pre i posle seksa i garantovano sprećava sidu i ostale venerične bolesti. Mora biti jaka jer alkohol po sam po sebi, a to zna i malo dete, ubija sve bakcile, pa onda rakija protiv gripe i prehlade i ...... neznam jeli još netko znade lekovita svojstva rakije a da moze se koristiti i kao afrodizijak jer nema cure koja neće dati nakon što pocica flašu rakije a tako je opuštena nakon toga može bataljon da ju mrči i njoj ništa. Ne oseća nikakav pritisak ni tegobe. Rakija za nesanicu jer posle brlje san je ugodan i lak kao perce. Rakija može i da se koristi za ispiranje debelog creva tj. kristiranje jer uklanja čirove i naprosto ih pali. Uklanja gliste iz stomaka a i ako ste nervozni odnosi tremu i žgaravicu i uklanja onaj kamen sa želuca kao od šale. Ako vam često ide krv iz nosa ušmrkavanjem rakije jačate kapilare. Svadba nemože da prođe bez dobre brlje, svaki svat ju drži u ruci i poteže iz flaše. Rakija može da se pije za svakim, vino za nekim a voda za nikim. Rakijom možete sprečit vručinu u vručim letnim danima bolje nego hladnim sokom. Povećanjem temperature unutar tela izjednačujete ju sa vanjskom i telo naprosto klimitazirate. Rakijom se mažu mala deca ako imaju povišenu temperaturu, da bi im se smanjila. Rakijom mažete kravi vime ako idete dojiti da nebi pale sa vimena štetne bakterije u mleko i zagadile mleko. Rakija se dodaje nekim kolačima radi arome a možete ju dodavati i u kafu, radi stimulansa.
Rakija uvek i u svako doba dana, živela rakija a živeo i ja.
za zubobolju isto tako jer nakon određene količine nisi siguran na kojem si zubu vršio tretman..
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-05-08, 21:20   #60 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,245
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Nakon određene količine rakije ne znam gdje sam bio, sta sam radio, nego sam se samo probudio u svom krevetu
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:13.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108