| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Riba ili meso u Život i Stil forumu; Citat: Pravi autor: Maslow A ovo ti je šokački pentagon. Bogami lipo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #34 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riba ili meso Citat:
BTW - da znaš kako bi pršut od tog prasca bija dobar... a tek pečenice i panceta... šteta ga je bilo ciloga ispeć ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Riba ili meso Citat:
| |
| | |
| | #36 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riba ili meso Znam da šunka nije isto što i pršut. Veeeeelika razlika. Za hamburg-slaninu (mislim da ga mi ovde zovemo hamburger, pretpostavljam da je to to) sam mislio da se proizvodi samo industrijski, pojma nisam imao da postoji i domaći
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Riba ili meso Panceta je slanina s potrbušine, a hamburg obrada ti je kad iskostiš rebra, samo je slično, ali ovaj dio je još mesnatiji od prave pancete. Između pršuta i šunke je jako velika razlika. Kvalitet svinja je prktički nebitan, jer kad se šokačka šunka osuši u Zadru dobije se pršut, a ne šunka. Pršut se presa i suši na buri, a šunka na dimu. Pršut je plosnat, a šunka okruglasta. Pršut je mnogo tvrđi od šunke, jer je bolje osušen. Ne želim nečem od ovog davati prednost, ali razlika je jako velika. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Riba ili meso Citat:
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-04-06 Godina: 29
Poruka: 145
![]() ![]() | Re: Riba ili meso Uvijek sam prije za ribu,nego za meso.
__________________ "Radi kao da ti novac nije potreban. Voli kao da ti niko nikad nije nanio bol. Pleši kao da te niko ne gleda. Pjevaj kao da te niko ne čuje. Živi kao da je Raj na Zemlji. " |
| | |
![]() |
| Tagovi: meso, riba |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:11.