| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi S čim najviše volite palačinke? u Život i Stil forumu; vrhnje i pekmez od kajsije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: S čim najviše volite palčinke? palacinke sa svakim oblikom cokolade. u prahu, otopljena cokolada za kuhanje sa slagom, eurokrem, osim one neke praline i sl. stvari kaj su stvarno preslatke, palacinke sa BANANOM. jednostavno u palacinku zamotajte bananu.. onda sa pudingom od cokolade... sad cu probat napravit vocnu salatu i pomjesat sa slagom i zamotat u palacinku, pa da vidim kaj ce biti...
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: Outter space Godina: 22
Poruka: 80
![]() ![]() | Re: S čim najviše volite palčinke? A, zakaj vi svi radije uzmete Nutellu nego Linoladu (ili Čokolino namaz)? Pa, kupujmo hrvatsko, ne! Pogađate, ja sam iz Koprivnice (grada Podravke, Vegete, Čokolina...) pa ste me povrijedili malo... ![]()
__________________ No hidden catch, no strings attached Just freelove |
| | |
| | #69 (permalink) |
| charolastra | Re: S čim najviše volite palčinke? Sa čokoladom i bananama a gore šlag ili sa marmeladom od jagoda
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: palacinke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:01.