Volim sva jela u kojima je sir, a sir kojeg samog volim jesti je onaj bijeli slani, jooj umorna sam, ne mogu se sjetit naziva...
Raspravljate o temi Sirevi u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Pa ne mogu vjerovati da najbolja namirnica na svijetu nema svoju temu! Dakle, kakve volite, koji su vam najdraži? Jle ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Volim sva jela u kojima je sir, a sir kojeg samog volim jesti je onaj bijeli slani, jooj umorna sam, ne mogu se sjetit naziva...
slažem se s tobom u ovome
sir obožavam i trpam ga na sve
najbolji je definitivno Livanjski
a od domaćih su mi bili najbolji od Belja, i onda je došao konzum i počeo masovno proizvoditi za svoju k-plus marku tako da sad nisu više nikaki
e da, i još nisam našao adekvatnu zamijenu za stari "baranjac", ovaj novi je ko da jedeš spužvu
mudra izreka
Od ovih za mazanje volim ABC, i neki Camembert namaz od Presidenta. Ma volim i Dukatove namaze, i Zbregov, ali ABC i ovaj Camembert su mi najdraži.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
volim sir prilicno i volim kad ima onaj neki "šmek"., ne prejako ali ipak dovoljno da ga osjetiš
od kupovnih najviše volim Laščan (mislim da je to neki slovenski), ementaler i edamac od vindije.
takodjer volim da je malo tvrđi sir a ne onako mljecav.
jebali te mali miševi i mali pačići u tandemu
njega nisam spomenuo jer se to podrazumjeva...savršen je, ima miris intezivan a tvrd