| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi šta jedete najčešće za doručak? u Život i Stil forumu; mlijeko sa krašem i kruh sa ili paštetom ili margo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta jedete najčešće za doručak? mlijeko sa krašem i kruh sa ili paštetom ili margo...
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 446
![]() | Re: šta jedete najčešće za doručak? u zadnje vrijem nista, ali prije uvijek hrenovke ili cornflakes...mogao bi poceti doruckovati, odkako ne doruckujem jedem privecer ko prase
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: šta jedete najčešće za doručak? Čokolino, čokolešnik, medolino, frutolino, hoppa sve vrste, keksolino, uglavnom nešto od toga... baby food. Nije fer jer bebe uvijek dobiju najbolju hranu, bojim se da svom djetetu krao hranu! ![]()
__________________ Dum spiro, spero. Zadnji Uredio mama : 11-07-07 u 09:12. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,511
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta jedete najčešće za doručak? Citat:
![]() isto tako. cokolino mi je najbolji, a u zadnje vrijeme stracatelino sa malo kras expresa ![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. Zadnji Uredio mama : 11-07-07 u 09:13. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,244
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta jedete najčešće za doručak? ne dorucjujem kada se ja probudim vec je vecera u 4 se dignem oko 7,8 ogladnim ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta jedete najčešće za doručak? Obozavam slatkise ujutro, cokoladu, cokoladnu krafnu ili napolitanke. Cim se probudim pomislim na nesto cokoladno. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dorucak, jedete, najces ce, s ta |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:43.

kada se ja probudim vec je vecera