| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Što znate skuhati? u Život i Stil forumu; Ne znam spada li ova tema u Muški kutak ili Gastronomiju, ali stavit ću je ovde, pa neka služ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Što znate skuhati? Ne znam spada li ova tema u Muški kutak ili Gastronomiju, ali stavit ću je ovde, pa neka službene osobe premjeste ukoliko smatraju da ne spada ovamo... Dakle, pitanje glasi - gospodo muškarci (i oni koji se takvima smatraju) - ŠTO ZNATE SKUHATI? Snalazite li se oko špahera (štednjaka) ili ste u kuhinji korisni koliko i hladnjak u eskimskoj nastambi? Zajebite sad one macho-šeme tipa "ja ne kuham, to žena radi" i slično... zamislite da živite sami, da nema mame/bake/sestre/supruge/zaručnice/cure... Gladni ste kao vuk, kuća puna namirnica koje nisu skuhane, a nigdje nikoga... Dakle, kako bi se snašli u ulozi Steve Karapandže (ili za one malo mlađe - Jamiea Olivera)? Da vas čujem, majstori!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Što znate skuhati?
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #4 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? Kakvu paštu? Malo preciznije - bolognese, milanese, "na pljuvaku" ( tako ti mi u Splitu zovemo tjesteninu bez ikakvog umaka, samo sa maslom i malo maslinovog ulja)Zadnji Uredio damfisk : 12-05-06 u 14:51. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 27
Poruka: 335
![]() | Re: Što znate skuhati? supu iz vrečice ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? Citat:
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: skuhati, sto, znate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 17-05-07 23:12 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 02:05 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 17:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:07.

:
tako ti mi u Splitu zovemo tjesteninu bez ikakvog umaka, samo sa maslom i malo maslinovog ulja)

: