| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Gastronomija Raspravljate o temi Što znate skuhati? u Život i Stil forumu; nista?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #123 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 662
![]() ![]() ![]() | Re: Što znate skuhati? o. t. poznato mi je to, da samo u vrijeme ručka-par frendova koji su redari bez jebe su se navikli doć na kavu-doručak poslije šljake. pretpostavljaš da je sastavni dio "doručka" mesina ![]() |
| | |
| | #124 (permalink) |
| charolastra | Re: Što znate skuhati? ia ja znam sve, samo nije uvijek jestivo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-07-08
Poruka: 150
![]() | Re: Što znate skuhati? Znam skuvati Psulj-Grah. LJudi moji neznate vi kako je meni kad se ja graha najedem,progutam anodu,kroz analni otvor da prostite turim katodu,maznem litru rakije i kad prdnem u Zagrebu daju zračnu uzbunu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: skuhati, sto, znate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| pitalice vicevi | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 8 | 18-05-07 00:12 |
| Što obično učinite kad ne znate što biste učinili? | Kristijan | Baš Razno | 17 | 23-06-06 03:05 |
| 100 viceva o plavušama | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 2 | 25-04-04 18:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:48.