zašto svaka vrsta tjestenine ima talijansko ime?![]()
Raspravljate o temi Tjestenina u Gastronomija forumu, dio Život i Stil foruma; Još jedna savršena i svestrana namirnica. Priprema se u tisućama varijanti i oblika, okusa, slatka ili slana. Koje vi oblike ...
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
zašto svaka vrsta tjestenine ima talijansko ime?![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."
Nema svaka, imamo mi i svoja imena, ali i prijevode. Uostalom, imamo mi šurlicei fuže
.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Klasični makaroni su ono što najviše volim i oni tzv. pužići...
Inače jako često jedem tjesteninu i uživam eksperimentirati s njom, praviti je na razne nečine sa raznim dodacima...
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
bilo kakva, bilo kad, bilo s cim. i s lubenicom ako treba
barilla majka, domace surlice s gulasom otac, i to one koje baba rucno namota...inace moj favorit su klasicni spageti.
da nema paste zivot ne bi imao smisla.
U zadnje vrijeme cesto mi je na tapeti ona ona kombinacija s lososom i vrhnjem.
Fuze nisam jeo duuuugo, vec i zaboravio na njih![]()
Volim praviti razne umake za tjesteninu, najviše onu s mlijekom, sirom i šampinjonima.