| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Branimir Štulić u Kultura i Zabava forumu; Da se razumijemo, ja sam stari Azraš i veliki sam fan Štulićeve (Azra-to sam ja; to je Džoni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 136
![]() | Re: Branimir Štulić Da se razumijemo, ja sam stari Azraš i veliki sam fan Štulićeve (Azra-to sam ja; to je Džoni izjavio u jednom intervjuu) diskografije i nemam namjeru da ga kudim ni oblajavam. Jedno mi je samo krivo kako taj gospodin nije nikada pomislio na svoju publiku (a nije mali broj, pogotovo na poručju exYU), i to da bi ga ta publika željela još čuti (na kraju publika ga je i stvorila) , nego samo spominje nekakav dug. Volio bih otići na koncert grupe Azra više nego na bilo čiji i sve bih dao za to. (ne baš sve) Eto tako! Punk is not dead!!!
__________________ |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Branimir Štulić za ici na azru, ima tribute to azra, kad bi azra napravila povratnicki koncert ja bi isa, al bi pali u mojim ocima...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 136
![]() | Re: Branimir Štulić Citat:
Zašto bi Džoni pao u tvojim očima, pa time bi samo dokazao da cijeni svoju publiku, a usput bi i pokupio (ne sumnjam) dobru lovu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Branimir Štulić Johnny bi pao u mojim ocima jer bi prekrsija svve svoje ideale radi kojih zadnjih 16 godina ne nastupa... imas u zadru band koji se zove njazra(sviraju samo tu i tamo) pogledaj na youtube ima jedna pisma... najbolji tribute to azra band na koji san ikad isa ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #15 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Branimir Štulić Ovo mi je bila njegova totalno ljigi izjava. Ovo sve dokazuje samo njegovu egocentričnost i nesposobnost da se nosi sa nečim što je veće od njega. Moje mišljenje.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 742
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Branimir Štulić tip je sje*** i bolje da nikakvog koncerta nema. nak živi ko legenda, bolje od tog ne može. a što se tiče tantijema, tu nek angažira odvjetnike da za njega ganjaju njegovu paru i stvar riješena.
__________________ You only live twice |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Branimir Štulić ah Johnny k'o Johnny ..tjera svima inat ( moj dojam) .. uvijek je bio drugciji od drugih ! Vjerojatno je i bolje da se ne vraca na stage jer kad se sjtim onih "koncerata" bijelog dugmeta od prije 3-4 godine ..ufff
__________________ Angelina please adopt me ![]() ![]() ![]() Volim te mama, al' ne vise od Dinama..Mamiću , dabogda ti erekcija bila čvrsta k'o tvoja riječ :"Nema prodaje Sv.Trojstva" |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Branimir Štulić To je stvar ukusa , ja ne kazem da nisu bili dobri , ali meni su bili smjesni ..Brega je ionako samo htio pokupiti novac za svoje aktualno projekte ( moje misljenje) .. Naravno da bi volio vidjeti koncert Azre , ali se "bojim" da bi odmah opet po starom dobrom obicaju gomila ljudi pocela pljuvati po njemu ; rasprodaja , itd ...
__________________ Angelina please adopt me ![]() ![]() ![]() Volim te mama, al' ne vise od Dinama..Mamiću , dabogda ti erekcija bila čvrsta k'o tvoja riječ :"Nema prodaje Sv.Trojstva" |
| | |
![]() |
| Tagovi: azra, dug, johnny, jugoton |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:17.