| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi A ja sam negdje rujno vino pio u Kultura i Zabava forumu; A ja sam negdje rujno vino pio....neznam tko to pjeva ali ako netko zna di to mogu skinut ili ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A ja sam negdje rujno vino pio Zlatko Pejaković - Rujno vino(ti si me čekala) probaj Limewire,ima sigurno
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 14-12-06 u 18:25. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: A ja sam negdje rujno vino pio imas je u Mixevima Duska Kulisa..
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 08-11-05
Poruka: 282
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
imaš na Maknuti linkovi zbog povrede autorskih prava - downlad yu arhiva 20000mp3-ca Citat:
Maknuti linkovi zbog povrede autorskih prava yump3 20000 i tamo ti je Zadnji Uredio Kristijan : 04-01-07 u 23:16. | ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 248
![]() | Re: A ja sam negdje rujno vino pio Ej vodoinstalanter nemoj se sramotit, Kuliš ne piva ništa u orginalu a kamo li rujno vino! Mislim da je prilicno tesko rec ciji je orginal, mozda je najbolje rec ono traditional, al definitivno je Tozovceva verzija najbolja! Naravno limewire je kljucna rijec. ![]()
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
![]() |
| Tagovi: negdje, pio, rujno, sam, vino |
« balasevic
|
Tony, gazde i Loša »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:45.