| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koja vas pjesma opisuje? u Kultura i Zabava forumu; Dvije pjesme. Ceca - Zabranjeni grad Cranberries - Animal instict... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,500
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas pjesma opisuje? Ja sam tu da se menjam iz korena svaka na gore je promena Voli me... Za mene ti je ljubav zabranjeni grad A mnogo sam ih, brate, ja srusila do sad Voli me... to je moj dio
__________________ Sve vas bum tužil!!!!! |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 617
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas pjesma opisuje? Ja sam tu da pruzim sto ne mogu obecam sto ne ide slazem kad ne treba voli me ovo je moj dio...ma ceca je zakon...
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #25 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Koja vas pjesma opisuje? So mister D. J. Play just one for me You know the one With the crushin' and the screams 'Cause only one thing Really sets me free Heavy metal Loud as it can be
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Purger | Re: Koja vas pjesma opisuje? Hit Em Up...neki dijelovi pjesme su ok !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: koja, opisuje, pjesma, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:44.