| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koncerti - rasprave u Kultura i Zabava forumu; E, da se tamo tema http://www.croportal.net/forum/glazba/koncerti-7234/ bezveze ne krca s nepotrebnim postovima otvaram ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koncerti - rasprave E, da se tamo tema Koncerti bezveze ne krca s nepotrebnim postovima otvaram ovu temu koja bi trebala služiti kao mjesto za raspravu o prošlim/nadolazećim koncertima koje ste posjetili/ćete posjetiti. Pokušat ću sve postove iz te teme prebaciti ovdje, ali ne garantiram da ću uspjeti ..Hvala i do slušanja -wonderwall
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio daidza : 28-10-07 u 23:13. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-08-07 Godina: 37
Poruka: 90
![]() | Re: Koncerti Nakon aktivnog koncertnog ljeta slijedi i aktivna koncertna jesen...gledano iz mog kuta Deep Purple ću obavezno pogledati ako me put nanese u Split...a bit će i novih atraktivnih gostovanja ali o tome kroz koji dan malo više |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Koncerti muse dolaze u zagreb u 10 mjesecu!
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 135
![]() | Re: Koncerti Koliko god sam mislio da neću ići na koncert, ipak sam na kraju otišao u utorak na MUSE i nije mi bilo žao. Ali žao može biti svakome tko koliko toliko sluša rock jer je koncert vrijedio svake lipe tih 280 kuna! Ono što su nam MUSEovci priuštili je blago rečeno bio spektakl i za uši i za oči! Bez sumnje nemaju konkurencije u live nastupima, čemu svjedoći i treća godina za redom u kojoj su osvojili nagradu za best live act! Nadam se da ćemo ih uskoro opet imat prilike gledati! (iako je to, unatoć Domovoj izjavi "See you next time!", malo vjerovatno s obzirom na slab odaziv ljudi!) Nema nekih kvalitetnih snimki jer se nisu smjele kamere unosit, al ima nekih snimaka na youtubeu pa koga zanima neka potraži (utipkati MUSE ZAGREB)! |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,690
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koncerti Citat:
E ljudi ja ko ja jučer bila na "Đubrivu" ludi su,koje likovi tekstove imaju da je to nenormalno,pogotovo pjesma "Nekrofilija"! Nemam pojma dal ih netko sluša,ni ja ih ne slušam al frendice su čule da je koncert pa su me nagovorile da idem! Bile smo tik do pozornice(ja baš kraj zvučnika,al nema veze,nisam kasnije baš najbolje čula pa su se morali derat) Uglavnom imam par slikica s koncerta pa reko da stavim tu! (slikane su mobitelom pa su malo lošije,al nema veze vidi se otprilike grupa!)
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! Zadnji Uredio wonderwall : 14-10-07 u 21:43. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
![]() | Re: Koncerti karta 80 kuna je bila nešto tek kad je došlo u pretprodaju... tak nešto uglavnom sad je 100 kuna
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koncerti Citat:
(jebote ja stavila svoju sliku s đubrivom jel zna ko kak to maknuti???)
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Koncerti heehhe neznam kako maknut sliku, ali n koncert ako uspijem nagovorit buraza (19) da odveze mene i društvo onda idem...
| | |
| | #9 (permalink) | |
Ta špreha! Ja jedva čekam oni su mi totalna špica!Ak ih voliš definitivno nagovoti buraza! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Koncerti pa ono, nisam veliki jako veliki fan, ali ok su mi imam knjigu žalbe i ok je album nije sve tako sivo i superman su super pjesme... nagovorit ću ja definitivno... ma moram... =)
| | |
![]() |
| Tagovi: koncerti, rasprave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:21.

..

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!