| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Koncerti - rasprave u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Andrij@n@ pa ono, nisam veliki jako veliki fan, ali ok su mi imam knjigu žalbe i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koncerti Citat:
Prošlo ih je ono buntovničko raspoloženje i sad su im pjesme zrelije,i to sve na taj način da nisu izgubili svoju osobnost! Super su!! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Koncerti Citat:
Baj d vej, ovaj topic je onako više informativnog karaktera, pa ono prosim lepo da se tu komentiranje proba svest na minimum...Feel free i otvorite temu o Hladnom Pivu ![]() Dankešnell -wwall
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koncerti Citat:
E da hvala kaj si maknuo sliku! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Koncerti Citat:
tako da ne bude puno Laufera u kratko vrijeme. Iako bih ja daleko više volio da je normalan koncert, a ne doček Nove godine...Jebiga
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 9
![]() | Re: Koncerti a jebiga bas sam mislio ici,a kako to da u glupoj sondi pise da imaju EDIT: jel to sigurno otkazano jer tu Ri Rock.Net se u shoutboxu navodi da e ipak biti a i u sondi pise Zadnji Uredio hmm+ : 17-10-07 u 16:05. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 131
![]() | Re: Koncerti Već sam ovo pisao u topicu MUSE u Zg, al možda bolje vijest paše tu, pa evo još jednom: Postoji mogućnost da MUSE dođu opet svirat nagodinu, ali na more, pa svi koji možete marš na koncert da dobe dečki volju ponovno doć u Hrvatsku! Vi sigurno nećete zažaliti! Evo vam link: Muzika.hr - Internet Glazbeni Magazin |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Koncerti Pipl... Tema je za najavu koncerata, dakle za najavu a ne nagađanja. Pa bih lijepo zamolio sve vas da ne pišete ovdje ništa ako nije službeno potvrđeno. Čisto zbog toga da ova tema ostane pregledna! Hvala, puse i zagrljaji! vaša Sandra Dabo A sad, osobno mislim da nema teorije da dođu i dogodine, koncert u Hr im je umjesto spektakla ispao debakl. A i mislim da je politika Lupa promotionsa koji je zaslužan za ovaj koncert (i još mnogo drugih) da se ne ponavljaju isti koncerti u tako kratkom roku. Pogotovo ne koncerti koji su ispali totalni promašaj..
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 131
![]() | Re: Koncerti A čuj........to je rekao Dom, pa je nekakva vijest (bar po mojem)! A čisto sumnjam, ako odu na tu turneju mediteranom, da će obić samo grčku i italiju, vrlo vjerovatno će se usidrit i negdje kod nas! Ipak će to vjerovatno bit u turističkoj sezoni pa će tako bit i puno ljudi! A debakl je ispao u Zg ne zbog MUSE, oni su kraljevski odradili svoj posao, debakl je ispao isključivo zbog naših ljudi koji koji su radije čuvali novce kako bi ih za vikend potrošili u nekom klubu gdje se slušaju narodnjaci! Bravo ljudi! Samo tako nastavite! Žalosno je što dvorane pune samo pjevači i bandovi koji više i ne snimaju ništa novo vrijedno slušanja, bandovi koji su žarili i palili u osamdesetima ili čak i ranije! Da se razumijemo ja isto sluša jako puno (uglavnom) glazbu starijeg datuma, ali kad se pojavi neki band koji 3 godine za redom prima nagrade za najbolji live nastup, to je nešto što želim vidjeti! |
| | |
![]() |
| Tagovi: koncerti, rasprave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:20.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!