Raspravljate o temi Koncerti - rasprave u Glazba forumu, dio Kultura i Zabava foruma; Pravi autor: Andrij@n@ pa ono, nisam veliki jako veliki fan, ali ok su mi imam knjigu žalbe i ok je ...
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!
![]()
19.10. Korzo, Rijeka - Laufer (+ Ogledala i gosti)
da pitam vas rijecane, u koliko sati je ovaj koncert laufera na korzo?
a jebiga bas sam mislio ici,a kako to da u glupoj sondi pise da imaju
EDIT: jel to sigurno otkazano jer tu Ri Rock.Net se u shoutboxu navodi da e ipak biti a i u sondi pise
Zadnji Uredio hmm+ : 17-10-07 u 17:05
Već sam ovo pisao u topicu MUSE u Zg, al možda bolje vijest paše tu, pa evo još jednom:
Postoji mogućnost da MUSE dođu opet svirat nagodinu, ali na more, pa svi koji možete marš na koncert da dobe dečki volju ponovno doć u Hrvatsku!
Vi sigurno nećete zažaliti!
Evo vam link:
Muzika.hr - Internet Glazbeni Magazin
Pipl...
Tema je za najavu koncerata, dakle za najavu a ne nagađanja. Pa bih lijepo zamolio sve vas da ne pišete ovdje ništa ako nije službeno potvrđeno. Čisto zbog toga da ova tema ostane pregledna!
Hvala, puse i zagrljaji!
vaša Sandra Dabo
A sad, osobno mislim da nema teorije da dođu i dogodine, koncert u Hr im je umjesto spektakla ispao debakl. A i mislim da je politika Lupa promotionsa koji je zaslužan za ovaj koncert (i još mnogo drugih) da se ne ponavljaju isti koncerti u tako kratkom roku. Pogotovo ne koncerti koji su ispali totalni promašaj..
A čuj........to je rekao Dom, pa je nekakva vijest (bar po mojem)! A čisto sumnjam, ako odu na tu turneju mediteranom, da će obić samo grčku i italiju, vrlo vjerovatno će se usidrit i negdje kod nas! Ipak će to vjerovatno bit u turističkoj sezoni pa će tako bit i puno ljudi!
A debakl je ispao u Zg ne zbog MUSE, oni su kraljevski odradili svoj posao, debakl je ispao isključivo zbog naših ljudi koji koji su radije čuvali novce kako bi ih za vikend potrošili u nekom klubu gdje se slušaju narodnjaci! Bravo ljudi! Samo tako nastavite!
Žalosno je što dvorane pune samo pjevači i bandovi koji više i ne snimaju ništa novo vrijedno slušanja, bandovi koji su žarili i palili u osamdesetima ili čak i ranije!
Da se razumijemo ja isto sluša jako puno (uglavnom) glazbu starijeg datuma, ali kad se pojavi neki band koji 3 godine za redom prima nagrade za najbolji live nastup, to je nešto što želim vidjeti!
u srijedu sonic boom six. sta kazes na njih wwall?
You spin me right round baby, Right round!
L'essentiel est invisible pour les yeux