Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Koncerti - rasprave u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Andrij@n@ pa ono, nisam veliki jako veliki fan, ali ok su mi imam knjigu žalbe i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-10-07, 21:38   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan
Re: Koncerti

Citat:
Pravi autor: Andrij@n@ Pogledaj Poruke
pa ono, nisam veliki jako veliki fan, ali ok su mi imam knjigu žalbe i ok je album nije sve tako sivo i superman su super pjesme... nagovorit ću ja definitivno... ma moram... =)
Mislim da su i oni malo odrasli,ovim albumom su to dokazali i to stvarno predobro!
Prošlo ih je ono buntovničko raspoloženje i sad su im pjesme zrelije,i to sve na taj način da nisu izgubili svoju osobnost!
Super su!!
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 21:45   #12 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,397
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Citat:
Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
(jebote ja stavila svoju sliku s đubrivom jel zna ko kak to maknuti???)
Maknuto...

Baj d vej, ovaj topic je onako više informativnog karaktera, pa ono prosim lepo da se tu komentiranje proba svest na minimum...Feel free i otvorite temu o Hladnom Pivu

Dankešnell
-wwall
Odgovori sa citatom
Star 14-10-07, 21:54   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Maknuto...

Baj d vej, ovaj topic je onako više informativnog karaktera, pa ono prosim lepo da se tu komentiranje proba svest na minimum...Feel free i otvorite temu o Hladnom Pivu

Dankešnell
-wwall
Dobro,malo se zanjele,oprostiš???
E da hvala kaj si maknuo sliku!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 15:30   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 9
hmm+ se izdvaja iz mase

19.10. Korzo, Rijeka - Laufer (+ Ogledala i gosti)
da pitam vas rijecane, u koliko sati je ovaj koncert laufera na korzo?
hmm+ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 15:40   #15 (permalink)

wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: hmm+ Pogledaj Poruke
19.10. Korzo, Rijeka - Laufer (+ Ogledala i gosti)
da pitam vas rijecane, u koliko sati je ovaj koncert laufera na korzo?
Otkazano jer je u međuvremenu dogovoreno ovo

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke

Rijeka, doček Nove 2008-e godine, ne zna se još koji datum točno . Javim..

Laufer + gosti, Jinx i Quasarr...
tako da ne bude puno Laufera u kratko vrijeme. Iako bih ja daleko više volio da je normalan koncert, a ne doček Nove godine...Jebiga
Odgovori sa citatom
Star 17-10-07, 15:57   #16 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-08-07
Poruka: 9
hmm+ se izdvaja iz mase

a jebiga bas sam mislio ici,a kako to da u glupoj sondi pise da imaju

EDIT: jel to sigurno otkazano jer tu Ri Rock.Net se u shoutboxu navodi da e ipak biti a i u sondi pise

Zadnji Uredio hmm+ : 17-10-07 u 16:05.
hmm+ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 18-10-07, 16:52   #17 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika 4_8_15_16_23_42

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 26
Poruka: 131
4_8_15_16_23_42 se izdvaja iz mase

Već sam ovo pisao u topicu MUSE u Zg, al možda bolje vijest paše tu, pa evo još jednom:

Postoji mogućnost da MUSE dođu opet svirat nagodinu, ali na more, pa svi koji možete marš na koncert da dobe dečki volju ponovno doć u Hrvatsku!
Vi sigurno nećete zažaliti!
Evo vam link:
Muzika.hr - Internet Glazbeni Magazin
4_8_15_16_23_42 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 00:49   #18 (permalink)

Pipl...

Tema je za najavu koncerata, dakle za najavu a ne nagađanja. Pa bih lijepo zamolio sve vas da ne pišete ovdje ništa ako nije službeno potvrđeno. Čisto zbog toga da ova tema ostane pregledna!

Hvala, puse i zagrljaji!
vaša Sandra Dabo

A sad, osobno mislim da nema teorije da dođu i dogodine, koncert u Hr im je umjesto spektakla ispao debakl. A i mislim da je politika Lupa promotionsa koji je zaslužan za ovaj koncert (i još mnogo drugih) da se ne ponavljaju isti koncerti u tako kratkom roku. Pogotovo ne koncerti koji su ispali totalni promašaj..
Odgovori sa citatom
Star 19-10-07, 08:06   #19 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika 4_8_15_16_23_42

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 26
Poruka: 131
4_8_15_16_23_42 se izdvaja iz mase

A čuj........to je rekao Dom, pa je nekakva vijest (bar po mojem)! A čisto sumnjam, ako odu na tu turneju mediteranom, da će obić samo grčku i italiju, vrlo vjerovatno će se usidrit i negdje kod nas! Ipak će to vjerovatno bit u turističkoj sezoni pa će tako bit i puno ljudi!
A debakl je ispao u Zg ne zbog MUSE, oni su kraljevski odradili svoj posao, debakl je ispao isključivo zbog naših ljudi koji koji su radije čuvali novce kako bi ih za vikend potrošili u nekom klubu gdje se slušaju narodnjaci! Bravo ljudi! Samo tako nastavite!
Žalosno je što dvorane pune samo pjevači i bandovi koji više i ne snimaju ništa novo vrijedno slušanja, bandovi koji su žarili i palili u osamdesetima ili čak i ranije!
Da se razumijemo ja isto sluša jako puno (uglavnom) glazbu starijeg datuma, ali kad se pojavi neki band koji 3 godine za redom prima nagrade za najbolji live nastup, to je nešto što želim vidjeti!
4_8_15_16_23_42 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-10-07, 21:36   #20 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

u srijedu sonic boom six. sta kazes na njih wwall?
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: koncerti, rasprave

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108