| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) u Kultura i Zabava forumu; ja slusam ono klasicno tipa ACDC,Deep Purple,Guns N` Roses,Ramones. Zanima me razmisljanja drugih jer svi slusaju otprilike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) the clash, pearl jam..................,red hot chili peppers, soundgarden, metalika , maideni, pink floyd, zeppelini...ima još hrpa dobre muzike, tko će sve to nabrojat šta se sluša...od novijih i relativno manje poznatih bendova preporučam bendove wolfmother i my morning jacket (double live album okonokos-meni najbolji album koji je izdan ove godine, jednostavno predobar bend i album)od domaćih više volim glazbu iz 90-ih nego li novi val iako slušam sve..među boljim izvođačima-laufer, let3, urban&4, azra, paraf, laibach, hladno pivo, grad...i još hrpu toga eto!
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... Zadnji Uredio wonderwall : 01-01-07 u 21:12. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-12-06
Poruka: 49
![]() | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) Nabrojat ću samo bendove jer svi imaju toliko dobrih pjesmi da bi i neke odlične zaboravija. Iron Maiden, Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC, Judas Priest, Saxon, Black Sabbath, Metallica (do Black Albuma), Megadeth, Kreator, Sepultura, Pearl Jam, Iced Earth, Jimi Hendrix, Joe Satriani, Steve Vai, Yngwie Malmsteen, Eric Clapton, Ramones, Sex Pistols, Pink Floyd..... A šta se tiče preporuke moraš bit malo izričitiji u žanru jer ti mogu preporučit svašta šta je prilično nepoznato, a dobro za ispalit. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-11-06 Lokacija: Zagreb / Dubrava
Poruka: 38
![]() | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) AC/DC - Highway to hell AC/DC - It's a long way to the top Guns n Roses - Sweet child o mine Guns n Roses - November rain Guns n Roses - Welcome to the jungle Black Sabbath - Paranoid (već je postala klasika) Aerosmith - Crazy (nije baš rock, al prolazi )Aerosmith - Come together Led - Stairway to heaven Metallica - Seek and destroy Metallica - Whiskey in the jar Metallica - Unforgiven 2 Deep Purple - Smoke on the water itd................ Dobri su mi ovi stariji i poneki od novih, ali pod dobar rock ne smatram ono tipa onih norvežana na euroviziji, kaj su imali, ah, hard rock aleluja..... Ne slušam previše rock, ali ima onih koji su mi bolji od svih današnjih hitova ili šta je to već ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-11-06 Godina: 23
Poruka: 22
![]() | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) pa ono stari rock i trash metal.nevolim black,death...metal.to mi je previse krestanja.za ovo sve znam kaj ste mi nabrojali.to se podrazumjeva da znas ak slusas rock.trazim neke nepoznate a pritom zanimljive grupe.pa ak neko ima nek ubaci nesto. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 552
![]() ![]() ![]() | Re: Najbolje rock grupe(i pjesme od njih) Deep Purple-Child in time Deep Purple-When a blind man cries Deep purple-Space trucking Deep purple-Highway star Deep purple-Lazy The Doors-People are strange The Doors-Break on through The Doors-Love me two times The Doors-The end The doors-Roadhouse blues Queen-Bohemian rhapsody Queen-Crazy little thing called love Queen-Another one bites the dust Queen-Hammer to fall Queen-I want it all Queen-We will rock you Queen-We are the champions Queen-The show must go on... ![]()
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, najbolje rock grupe, najbolje rock pjesme, rock pjesme |
« Naj... bubnjar
|
VAŠA PJESMA??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:08.

)