| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najbolji stih svih vremena u Kultura i Zabava forumu; Koji vam je najbolji stih svih vremena? Iz koje pjesme i tko je izvođač ? Khaty Garbi - Esena mono No other ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Najbolji stih svih vremena Koji vam je najbolji stih svih vremena? Iz koje pjesme i tko je izvođač ? Khaty Garbi - Esena mono No other I haven’t found yet To change for me The color in the sky ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-03-07 Lokacija: Balkan
Poruka: 1,154
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena Happy together, unhappy together Won`t that be fine Day may be cloudy or sunny We`re either in or we`re out of our money I`m with you always I`m with you rain or shine Oh, you`re gonna love me Like nobody`s loved me Come rain or come shine Eric Clapton & B.B. King - Come Rain Or Come Shine |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| MrCina | Re: Najbolji stih svih vremena Citat:
![]()
__________________ oces da ti operem sajbu? ![]() 21.... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena ...I tek da znas, mesec u zici je zvone na vecernje zvona Galicije i neka mi to ne uzme nebo za zlo al’ ti si jedino cemu se molim Brinucu vec ja, nemoj ti brinuti ma, da sam ‘teo, vec sam sto put mog’o ginuti dok otice Visla, natraske, van smisla i krecu jata pokisla, daleko Đ. Balašević - Galicia
__________________ Love me or leave me............. Hey,where is everybody going ??? |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najbolji stih svih vremena Only one thing really sets me free Heavy metal loud as it can be ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,474
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji stih svih vremena pojma nemam, neka bude ovo.. I ain't a killer but don't push me Revenge is like the sweetest joy next to gettin pussy
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-03-07 Godina: 19
Poruka: 17
![]() | Re: Najbolji stih svih vremena And even when you've paid enough, been pulled apart or been held up With every single memory of the good or bad faces of luck don't lose any sleep tonight I'm sure everything will end up alright.... be yourself-Audioslave |
| | |
![]() |
| Tagovi: najbolji, stih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.

a