| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Najgluplja i najiritantnija glazba u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri metal definitivno ne paše mi nikako i cajke isto Šta drugo ostaje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Meni se na Metal gadi
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Techno, turbo-folk, house, reggae, gotovo sva vrsta nabrijane "umjetne" glazbe...
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 26
Poruka: 135
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Budući da pod glazbu ne priznajem ništa što se ne može uživo svirat koristeći instrumente, na elektronsku "glazbu" se neću ni osvrtat. To može svatko tko ima minimalan sluh, dosta love da si može priuštiti potrebnu tehniku, i "strica" na pravoj poziciji! Ista stvar je i sa još jednom vrstom glazbe čiji izvođači ponekad čak i imaju band umjesto matrice! Naravno tu mislim na brojalice (skupno ime svih hip-hop, rap i sl. pi*darija)! To je jednostavno hrpa "opakih" antitalenata koji se nisu mogli drugačije nikako probit, pa su krenuli sa eci-peci-pec recitalima uz pratnju loše glazbe! A ono što je ostalo na kraju od loše glazbe su narodnjaci, turbo-folk cajke i kakvi se sve već nazivi tu koriste! Da se razumijemo, tu se ipak radi (uglavnom) o vrhunskim sviračima (bar oni na klavijaturama/harmonici), al to je takav užas od glazbe da to nije za vjerovat! Ajd pop i mogu nekako prožvakat u nekoj mjeri - tu se nađe povremeno poneka ok melodijica i svakako vrhunski vokali. Ipak se najviše pronalazim u rock glazbi, uglavnom starijeg datuma (QUEEN, SCORPIONS, AEROSMITH i sl.), dok mi noviji rock uglavnom nije više u toj mjeri dobar (momentalno od ovih novijih slušam samo MUSE).
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-12-07 Godina: 19
Poruka: 12
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba točno ovo zadnje. iako mi techno iskreno nije glup nego jednostavno dosadan, išo jednom s frendom na to izdržo sam sat vremena i onda mi jednostavno dosadio, kaj imaš od tog, niš, sam slušaš bitove ubrzane do besvjesti i koji od njih pomiješan s nekim rock-evergreenom. a cajke, to je jednostavno sranje za pijandure, da ikaj drugo velim lago bi, kolko god poštujem bilo kakav oblik glazbe to je jednostavno sranje, nikaj drugo mi ne pada na pamet.
__________________ ....i da nije počinio samoubojstvo i dan danas bi bio živ. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-12-07 Godina: 23
Poruka: 356
![]() | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
__________________ Odabrao Dželo Hadžiselimović, prevela Neda Ritz, tekst čitao Miljenko Kokot, tonski obradio... | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| butsecks | Re: Najgluplja i najiritantnija glazba Citat:
Ako je dobro, dobro je pa makar taj uzeo Cubase i nikad u zivotu odsvira nijedan instrument... Iako talent skladanja najčešće povlači za sobom i talent sviranja.
__________________ Ja živim na slepom koloseku... | |
| | |
![]() |
« Program za muziku
|
DJ Krmak »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:03.