Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Najgluplja i najiritantnija glazba u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri metal definitivno ne paše mi nikako i cajke isto Šta drugo ostaje...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-12-07, 17:35   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,428
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: Najgluplja i najiritantnija glazba

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
metal definitivno ne paše mi nikako

i cajke isto
Šta drugo ostaje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 17:36   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

tortica

i neznam ako se netko sjecha stare reklame za francov chips..di je ona neka zenska (josh je i iz vrbovca)..e najezhim se i danas kad se sjetim rkelame
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 17:44   #13 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Meni se na Metal gadi
Odgovori sa citatom
Star 22-12-07, 17:48   #14 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

u jebote...tema je o glazbi..zake sam ja procitao reklame??
a horded bash imash neki hardcore avatar

Zadnji Uredio Vuxs : 22-12-07 u 17:50.
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 00:10   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,522
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Techno, turbo-folk, house, reggae, gotovo sva vrsta nabrijane "umjetne" glazbe...
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 10:44   #16 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika 4_8_15_16_23_42

Datum registracije: 17-09-07
Godina: 26
Poruka: 135
4_8_15_16_23_42 se izdvaja iz mase

Budući da pod glazbu ne priznajem ništa što se ne može uživo svirat koristeći instrumente, na elektronsku "glazbu" se neću ni osvrtat. To može svatko tko ima minimalan sluh, dosta love da si može priuštiti potrebnu tehniku, i "strica" na pravoj poziciji!
Ista stvar je i sa još jednom vrstom glazbe čiji izvođači ponekad čak i imaju band umjesto matrice! Naravno tu mislim na brojalice (skupno ime svih hip-hop, rap i sl. pi*darija)! To je jednostavno hrpa "opakih" antitalenata koji se nisu mogli drugačije nikako probit, pa su krenuli sa eci-peci-pec recitalima uz pratnju loše glazbe!

A ono što je ostalo na kraju od loše glazbe su narodnjaci, turbo-folk cajke i kakvi se sve već nazivi tu koriste! Da se razumijemo, tu se ipak radi (uglavnom) o vrhunskim sviračima (bar oni na klavijaturama/harmonici), al to je takav užas od glazbe da to nije za vjerovat!

Ajd pop i mogu nekako prožvakat u nekoj mjeri - tu se nađe povremeno poneka ok melodijica i svakako vrhunski vokali.

Ipak se najviše pronalazim u rock glazbi, uglavnom starijeg datuma (QUEEN, SCORPIONS, AEROSMITH i sl.), dok mi noviji rock uglavnom nije više u toj mjeri dobar (momentalno od ovih novijih slušam samo MUSE).

MUSE - Knights Of Cydonia
4_8_15_16_23_42 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 13:17   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-12-07
Godina: 19
Poruka: 12
ratz se izdvaja iz mase

točno ovo zadnje. iako mi techno iskreno nije glup nego jednostavno dosadan, išo jednom s frendom na to izdržo sam sat vremena i onda mi jednostavno dosadio, kaj imaš od tog, niš, sam slušaš bitove ubrzane do besvjesti i koji od njih pomiješan s nekim rock-evergreenom.
a cajke, to je jednostavno sranje za pijandure, da ikaj drugo velim lago bi, kolko god poštujem bilo kakav oblik glazbe to je jednostavno sranje, nikaj drugo mi ne pada na pamet.
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 14:55   #18 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-12-07
Godina: 23
Poruka: 356
mate_jeb@te je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: 4_8_15_16_23_42 Pogledaj Poruke
Budući da pod glazbu ne priznajem ništa što se ne može uživo svirat koristeći instrumente, na elektronsku "glazbu" se neću ni osvrtat. To može svatko tko ima minimalan sluh, dosta love da si može priuštiti potrebnu tehniku, i "strica" na pravoj poziciji!
Ista stvar je i sa još jednom vrstom glazbe čiji izvođači ponekad čak i imaju band umjesto matrice! Naravno tu mislim na brojalice (skupno ime svih hip-hop, rap i sl. pi*darija)! To je jednostavno hrpa "opakih" antitalenata koji se nisu mogli drugačije nikako probit, pa su krenuli sa eci-peci-pec recitalima uz pratnju loše glazbe!

A ono što je ostalo na kraju od loše glazbe su narodnjaci, turbo-folk cajke i kakvi se sve već nazivi tu koriste! Da se razumijemo, tu se ipak radi (uglavnom) o vrhunskim sviračima (bar oni na klavijaturama/harmonici), al to je takav užas od glazbe da to nije za vjerovat!

Ajd pop i mogu nekako prožvakat u nekoj mjeri - tu se nađe povremeno poneka ok melodijica i svakako vrhunski vokali.

Ipak se najviše pronalazim u rock glazbi, uglavnom starijeg datuma (QUEEN, SCORPIONS, AEROSMITH i sl.), dok mi noviji rock uglavnom nije više u toj mjeri dobar (momentalno od ovih novijih slušam samo MUSE).
da ne pisem i ja. slazem se sa svime osin sta se razlikujemo malo u bendovima koje preferiramo ali i te bendove sta si nabrojia su mi ludilo
Odgovori sa citatom
Star 23-12-07, 15:04   #19 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika onaj tamo...

Datum registracije: 19-12-07
Poruka: 5
onaj tamo... se izdvaja iz mase

meni sve one pjesme u kojima se dere onim hrapavim glasom i one di niš ne razumiš...
to je najcesce scremo i metal (ali samo neki podžarnovi)
Star 23-12-07, 17:09   #20 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,114
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Citat:
Pravi autor: 4_8_15_16_23_42 Pogledaj Poruke
!
Ma ja se ne bi baš složio, uopće me ne zanima šta ko može odsvirat.
Ako je dobro, dobro je pa makar taj uzeo Cubase i nikad u zivotu odsvira nijedan instrument...
Iako talent skladanja najčešće povlači za sobom i talent sviranja.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114