| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi najgore pjesme u Kultura i Zabava forumu; Gego i picigin band(mislim da se tako zovu)-užasno iritantno ,prije svega vokal-strahota...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,551
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme Citat:
![]()
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: najgore pjesme ma ima masu tih odvratnih šrotova ali prvi na pamet mi sada pada Mate Bulić i Gori borovina...... Umjesto da zove vatrogasce on pjeva...... Ako su svi takvi, nije ni čudo da je Dalmacija pod vatrom.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 252
![]() | Re: najgore pjesme jer srce nije kamen.. ako nije kamen za koji k.... onda kasnije u pjesmi pukne na dva dijela. nemoze tkivo puknut, moze se rastegnut i rasporit, ali ne puknut. i kaze "kad pukne na da dijela ne kuca ko jedno...jer srce nije kamen" znaci da je srce kamen kad bi puklo na dva dijela da bi onda kucalo ko jedno ![]() normalno bi napisao da su mi narodnjaci (turbo folk) najgora glazba, ali sprjecava me cinjenica da oni nisu glazba, nego buka, pa tehnicki nemogu biti najgora glazba
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. Zadnji Uredio Zorro : 08-08-07 u 19:34. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-07 Godina: 16
Poruka: 25
![]() | Re: najgore pjesme Ne volim Tošea Proeskega...hihihihaaha i Thomsona jer je baš pravi nacist -izvinite,ali kad sam poslusala njegove pesme- jaoooo -Bog ga ne voli...
__________________ lets have fun,and make lovee LOL |
| | |
![]() |
| Tagovi: najgore, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:14.

lets have fun,and make lovee