| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Navijačke pjesme u Kultura i Zabava forumu; U danima smo SP u nogometu i da malo podignemo nacionalnu svijest, evo vam kolekcija navijačkih i domoljubnih pjesmi. Už... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
![]() | Navijačke pjesme U danima smo SP u nogometu i da malo podignemo nacionalnu svijest, evo vam kolekcija navijačkih i domoljubnih pjesmi. Uživajte! Navijačke mp3-ce Popis pjesama: 1. Hrvatska Himna - Lijepa nasa domovino (2:15) 2. Baruni - Hrvatska je prvak svijeta (3:35) 3. Tomislav Ivcic - Veceras je nasa festa (2:57) 4. Cupo i Grupa Viva Plus - Mi Hrvati (3:05) 5. Domoljubne Pjesme - Oj Hrvatska mati (3:19) 6. Thompson - Lijepa li si (4:18) 7. Mladen Kvesic - Hocemo pobjedu (2:26) 8. Kawasaki 3P - Malo vas je (3:27) 9. Daleka Obala - Mojoj lijepoj (Live) (3:41) 10. Samurai - Ajmo Hrvatska (3:28) 11. Football Band - Hrvatska ide (3:17) 12. Psihomodo Pop - Hrvatska mora pobijediti (4:35) 13. Novi Fosili - Idemo Hrvatska (2:24) 14. Morski Vukovi - Ja te volim Hrvatska (3:17) 15. Prljavo Kazaliste - Moj dom je Hrvatska (4:33) 16. Nered feat. Zapresic Boys - Srce vatreno (3:27) 17. Boris i Dino - Malo nas je 'al nas ima (4:37) 18. Thompson - Jer Hrvati smo (4:05) 19. Tomislav Brajsa - Hrvatska mati (3:49) 20. Velika Gorica - Oda za tri boda (3:56) 21. Prljavo Kazaliste - Mojoj majci (Ruza Hrvatska) (5:10) 22. Zvijezde - Ajde, ajde, igraj, igraj (3:52) Skinuto
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! Zadnji Uredio sahasa : 03-04-07 u 21:37. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 52
![]() | Re: Navijačke pjesme E, ima još jedna pjesma: Hladno pivo - Himna (naša verzija)
__________________ Fuck the cola, fuck the pica, I love ŠLJIVOVICA! Hajduk is the best, kad golove treba jest! Zadnji Uredio sahasa : 03-04-07 u 21:37. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Navijačke pjesme ovaj link ne radi, probajte ovaj nisu isti linkovi, meni radi samo ovaj moj
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije Zadnji Uredio sahasa : 03-04-07 u 21:38. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Navijačke pjesme Ovi linkovi ne rade nažalost! Molim vas ako možete napisati pravilno link
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Navijačke pjesme Zabranjeno stavljanje i traženje linkova!!!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Navijačke pjesme Još najbolje da nam zabranite i stavljat slike uopće ili i pisat na forumu ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
| Tagovi: navijacke, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Navijačke pjesme - rasprava | selo | Nogomet | 206 | 28-08-07 16:48 |
| Navijačke pjesme | Vodoinstalater | Glazba | 7 | 09-05-06 18:07 |
| Navijačke pjesme | Johnie-Bravo | Baš Razno | 2 | 30-11-05 19:15 |
| Car bass pjesme | daMassa | Glazba | 3 | 04-08-05 16:42 |