Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; Zna li ko ime pisme koja je nekidan svirala na dobro jutro hrvatska kad su one cure vjezbale melodija je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-07-08, 13:45   #611 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 458
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase
Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme??

Zna li ko ime pisme koja je nekidan svirala na dobro jutro hrvatska kad su one cure vjezbale melodija je slica onoj pismi od Kylie Minogue - Can t get you out of my head a piva muskarac mozda crnac i u pismi spominje "livin la vida loca"

btw. ja mislin da je to ona pisma di neki crnac sto lici na Rodmana piva na motoru spot izgleda koda je malo na kompu rađen i da pisma pocinje a "W" uglavnom pisma je bila hit prije par godina

I nije ricky martin
Odgovori sa citatom
Star 24-07-08, 14:20   #612 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 7
kb24 se izdvaja iz mase

Riječi idu ovako:

zavela sam te
uzet ću ti sve
probudit ću u tebi snove najslađe
poželjet ćeš da nisi samnom bio ti
prekasno češ moju igru shvatiti

Dakle autor je...............
kb24 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 01:04   #613 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,727
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

jel zna netko kako bi se mogla zvat ova pjesma

Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 15:53   #614 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-07-08
Godina: 17
Poruka: 28
st_1991 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sakarata Pogledaj Poruke
tko zna onu čija je ono divojkaaaaaa?(koja rano rani...) tko to pjeva?
pjeva ti nenad kero al se ne mogu sitit kako se pjesma točno zove
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 18:31   #615 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,956
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

Sigurno će netko znati koja je ova pjesma

Odgovori sa citatom
Star 26-07-08, 18:57   #616 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,616
Locrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auruLocrian85 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: st_1991 Pogledaj Poruke
pjeva ti nenad kero al se ne mogu sitit kako se pjesma točno zove
Zove se "Čija je ono divojka"......

A špica Pula film festivala nije zasebna pjesma nego je skladana kao špica (ali nisam 100% siguran).....

Locrian85 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 09:44   #617 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-06-08
Godina: 17
Poruka: 133
Supremeus se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Supremeus

Ajd ljudi, ne mogu vjerovati da nitko ne zna, pitao sam i pola Broda, nitko ne zna...nema uopće puno riječi stalno se ponavlja, Here we know it, who we aaaaare yea, light in the dark, sun in the moon, fali jedna rečenica na početku i jedna na kraju, i to je sav lyrics, ostalo je samo glazba...MOLIM VAS, očajan sam, sve sam živo iscrpio, ako tko ima ideju, snimio sam sa otvorenog dio pjesme pa nek mi se javi poslat ću mu preko MSNa...
Supremeus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 17:25   #618 (permalink)
Starter

Datum registracije: 19-02-08
Godina: 27
Poruka: 1
popay se izdvaja iz mase

pjesma nekako ide "šofera ili kaskadera"
kako se zove pjesma i ko je pjeva
popay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 17:42   #619 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,695
saban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobarsaban sajnovic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ovo gore neznam.
mab, neznam za pesmu, ali mala je jebenooooooo dobra

jaymz, ovo bi ti mogao znati. Radi se o nekom heavy ili trash metalu. Mozda speed. Pesma pocinje tako da se na radiju traze stanice, znas ono vrtis pa ide sa stanice na stanicu i onda stanka pa dođe ono zadere se u mikrofon I whona fuck you, i to ponavlja stalno. Sve to popraceno je zestokom glazbom. Mislim ipak da se radi o speed metalu
Odgovori sa citatom
Star 03-08-08, 12:19   #620 (permalink)
Starter

Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 6
La Nina se izdvaja iz mase

zna li možda netko ovu stvar... mislim da je dance.. pjeva ženska.. i samo sam uspjela uhvatiti stih.. mislim da je.. hold me close, hold mi tightly..
La Nina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113