| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; Zna li ko ime pisme koja je nekidan svirala na dobro jutro hrvatska kad su one cure vjezbale melodija je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #611 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 458
![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Zna li ko ime pisme koja je nekidan svirala na dobro jutro hrvatska kad su one cure vjezbale melodija je slica onoj pismi od Kylie Minogue - Can t get you out of my head a piva muskarac mozda crnac i u pismi spominje "livin la vida loca" btw. ja mislin da je to ona pisma di neki crnac sto lici na Rodmana piva na motoru spot izgleda koda je malo na kompu rađen i da pisma pocinje a "W" uglavnom pisma je bila hit prije par godina I nije ricky martin ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #614 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-08 Lokacija: split Godina: 17
Poruka: 28
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? pjeva ti nenad kero al se ne mogu sitit kako se pjesma točno zove
__________________ life is a book and you got a read it life is a story and you got to tell it... |
| | |
| | #615 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,956
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Sigurno će netko znati koja je ova pjesma
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #616 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Zove se "Čija je ono divojka"...... A špica Pula film festivala nije zasebna pjesma nego je skladana kao špica (ali nisam 100% siguran).....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #617 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Ajd ljudi, ne mogu vjerovati da nitko ne zna, pitao sam i pola Broda, nitko ne zna...nema uopće puno riječi stalno se ponavlja, Here we know it, who we aaaaare yea, light in the dark, sun in the moon, fali jedna rečenica na početku i jedna na kraju, i to je sav lyrics, ostalo je samo glazba...MOLIM VAS, očajan sam, sve sam živo iscrpio, ako tko ima ideju, snimio sam sa otvorenog dio pjesme pa nek mi se javi poslat ću mu preko MSNa... |
| | |
| | #619 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? ovo gore neznam. mab, neznam za pesmu, ali mala je jebenooooooo dobra ![]() jaymz, ovo bi ti mogao znati. Radi se o nekom heavy ili trash metalu. Mozda speed. Pesma pocinje tako da se na radiju traze stanice, znas ono vrtis pa ide sa stanice na stanicu i onda stanka pa dođe ono zadere se u mikrofon I whona fuck you, i to ponavlja stalno. Sve to popraceno je zestokom glazbom. Mislim ipak da se radi o speed metalu ![]()
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:55.

) tko to pjeva?