| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Koja grafička do 500-600 kn u Računala forumu; koja grafička do 500-600kn ide na ovu konf.: matična-MB Gigabyte M61SME-S2L;memorija 1GB DDR 800MhZ,procesor ,amd ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja grafička do 500-600 kn Svejedno ti je... ionak nećeš igrice igrati, možda najbolje da ostaneš pri integriranoj ili kupiš rabljenu...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Koja grafička do 500-600 kn Ja sam si uzeo radeona x1650xt 256 mb ram.... gledao sam članke koji uspoređuju tu karticu i npr. Nvidiju 7600gt i ova moja ispada brža.... nisam siguran, al je ispod 500kn sigurno (negdi između 450-500) http://www.techspot.com/review/31-ra...eforce-7600gt/
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. Zadnji Uredio kresola : 31-01-08 u 11:55. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: Koja grafička do 500-600 kn Citat:
LINK a za 500-600kn ti je najbolje uzet x1650xt jer je grafa koja če još moć odvrtit koji noviju igru na low,pa i neke na medium. ali slušaj,za 686kn imaš puno bolju grafu: VGA PCI-E CLUB 3D ATI Radeon X1950 GT, 256 MB, tv-out, DVI u hgspotu za 686kn dobra grafa,256bitna i to je puno bolje od 128bitne grafe. Koja je tvoja sadašnja konfiguracija?monitor? | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 30
Poruka: 155
![]() | Re: Koja grafička do 500-600 kn uff, kao prvo memorije si nadodaj, pa će ti i integrirana moć bolje radit, ovaj proc je banana, tako da ti se uopće ne isplati kupovat nekakvu jaču grafu, pa prvo zamijeni taj proc i dodaj memorije, pa tek onda grafu jaču uzimaj. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja grafička do 500-600 kn Ne znam samo s kojim procesorom i ramom...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:01.