| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Help Service Raspravljate o temi DC++ 0.7 postavke ?? u Tehnologija i Tehnika forumu; Na preporuku kolege odnedavna sam počela koristiti DC++ te bih molila za pomoć oko nekih podešavanja. Imam MaxAdsl flatrate ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-06 Godina: 32
Poruka: 23
![]() | DC++ 0.7 postavke ?? Na preporuku kolege odnedavna sam počela koristiti DC++ te bih molila za pomoć oko nekih podešavanja. Imam MaxAdsl flatrate 3000/512 Kbps, u roteru I firewallu sam otvorila portove za DC++ (Tcp-4662 Udp-4672) te bi molila preporuku koje vrijednosti da odaberem pod settings i to za slijedeće: Pod Downloads Limits --Maximum simultaneous downloads (0 = infinite)---??? --No new downloads if speed exceeds (KiB/s, 0 = disable)---??? Pod Sharing --Automatically open an extra slot if speed is below (0 = disable)---??? --Upload slots---??? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,413
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: DC++ 0.7 postavke ?? Sama odaberi... Prvo ti je broj paralelnih download-ova koje ćeš si omogućiti istovremeno, dakle ako staviš 4, 4 će probati iskoristiti maksimalan broadband (i ovisno o računalima sa kojih skidaš možda nećeš uspijeti), dok će ostali koje staviš čekati... Ili stavi 100, pa će ti kad ih pokreneš 30 svih 30 podjeliti ukupni broadband, što može uzrokovati sporo paralelno surfanje. Dakle nađi neku sredinu. Drugo je da upišeš brzinu skidanja, koju kad postigneš pokretanjem određenog broja downloadova neće dolaziti do daljnjeg pokretanja. E sad tu provjeri svoju brzinu kolika je točno (trebala bi biti 3Mbit/sec) i uzmi za skidanje recimo 2, a 1 si ostavi za surfanje ili upiši 0 ako ti takva opcija ne treba. Treće je broj izlaza/ulaza koje će tvoje računalo koristiti pri protoku podataka, te će se povećavati ako brzina padne ispod upisanog broja KiB/s... 0 ak ne želiš koristiti Upload slots je broj ulaza/izlaza koje ćeš dati nakorištenje ljudima koji će skidati od tebe, to ti je broj tipa 1, 2, 3, 4. Pa odaberi... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-07 Godina: 28
Poruka: 11
![]() | Re: DC++ 0.7 postavke ?? E, i počni koristiti neki od dc++ modova kao što su apex ili revconnect - imaju puno bolje i praktičnije riješen čitav niz sitnica kojih u osnovnom dc++ ili nema ili su inferiornije riješena... Zadnji Uredio 11:44 : 09-12-07 u 18:52. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 119
![]() | Re: DC++ 0.7 postavke ?? Mydante baci oko na neki od ova dva linka DC++ - PC Ekspert Forum [FileSharing] My Little Guide To Dc++ - FileSharing Talk |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:35.