Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Help Service
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Help Service Raspravljate o temi Modem u Tehnologija i Tehnika forumu; ako ja imam adsl i onaj ruter. dal se ja svejedno mogu spajat preko onog mog starog modema sa sporijim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 10:07   #1 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 223
tree_hill_girl se izdvaja iz mase
Modem

ako ja imam adsl i onaj ruter. dal se ja svejedno mogu spajat preko onog mog starog modema sa sporijim netom... ??
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 10:30   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-03-07
Poruka: 46
ŠOŠON se izdvaja iz mase
Re: Modem

Kako da ne uštekaš modem, lozinka i sve to i spajaš se preko modema.
A cijena?
ŠOŠON je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 10:40   #3 (permalink)
Regularni forumas

ma ja sam mislila ono... da na adslu sam dok ne potrošim npr. 5 gb i još ima do kraja miseca 10ak dana... pa da ne priđen i plačan 20 kn... pa povremeno oden na net priko sporijeg neta olitiga modema onog koji sam prije koristila jer mi je jeftinije... pa me zanima dal se to može...
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 11:44   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,660
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: tree_hill_girl Pogledaj Poruke
ma ja sam mislila ono... da na adslu sam dok ne potrošim npr. 5 gb i još ima do kraja miseca 10ak dana... pa da ne priđen i plačan 20 kn... pa povremeno oden na net priko sporijeg neta olitiga modema onog koji sam prije koristila jer mi je jeftinije... pa me zanima dal se to može...
može se, ali nije jeftinije ... jer se preko modema plaća po provedenom vremenu ...

pogledaj cjenik ovdi, pa sama izračunaj, pošto ne znam koju pretplatu imaš ...

T-Com Hrvatska » Cjenici usluga

al kao što možeš vidit, 5 lipa po minuta u najjeftinijoj varijanti ... dakle sat vremena je nekih 1,2 kuna ... deset sati je 12 kuna ... a tu već dolaziš blizu cijene dodatnog prometa ....

sve ovisi kolko vremena provodiš na netu .. ako je par sati na dan, pa puta deset dana ... može ti ispast skuplje nego 1GB dodatnog prometa (s tim da je ovo najjeftinija tarifa, ako se logiraš ko gost, cijena je 10 puta veća)

kalkulator u ruke i dobro izračunaj kolko bi te to moglo koštat (obavezno provjeri sa roditeljima koju vrste pretplate uopće imaš za modem) ... ako se planiraš prijavit ko Gost .. odma zaboravi to, jer bi za tri sata potrošila novaca kolko te košta dodatnih 512 MB prometa ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 11:55   #5 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,330
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

Kao što silence kaže:

Možeš, al ti se ne isplati i nema nikakvog smisla !
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 11:12   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,554
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

pa valjda ti je isplativije platiti 10kn za jos jedan paket od 512mb i opet biti cijeli dan na netu samo pripziti na promet nego ubijat se na sporom 56k modemu i placat skupu dnevnu i ne previse jeftinu nocnu tarifu (ovisno o tome preko kojeg davatelja uluge se spajas) i placat po satima provedenim na netu...
Star 28-04-07, 12:34   #7 (permalink)
Regularni forumas

novi paket je 1 gb i plaća se 20 kn.... al ja ionako ne bi tad bila puno na netu... samo povirila šta ima.... znači to je moguće??? fala...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: modem

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108