Ovisi o kojim aplikacijama se radi. Neke aplikacije se instaliraju preko PC-a, znači moraš povezati HTC sa kompom preko sync centra i pokreneš setup sa kompa. Druga opcija je da kopiraš folder u HTC i od tamo pokreneš instalaciju.
Raspravljate o temi Instaliranje aplikacija na HTC Diamond 2 u HTC forumu, dio Mobiteli foruma; Trebam pomoć! Molim potanko objašnjenje kako instalirati aplikacije na HTC Diamond 2. Možda sam si trebao sam dati malo više ...
Ovisi o kojim aplikacijama se radi. Neke aplikacije se instaliraju preko PC-a, znači moraš povezati HTC sa kompom preko sync centra i pokreneš setup sa kompa. Druga opcija je da kopiraš folder u HTC i od tamo pokreneš instalaciju.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Još jedno pitanje prije nego išta pokušam: Trebam li neki jailbreak ili nešto slično kako bih mogao instalirati 3rd party software..?!
Koliko je meni poznato za WM ne trebaš nikakav dodatni soft kao za Iphone, tako da mislim da ti ne treba.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Eto ti koristan link...
HTC Topaz (Diamond 2) on XDA Developers
I ne, pouzdano ne trebaš nikakav jailbreak , makar bio zaključan na neku mrežu...
May you live in interesting times...
Na XDA forumima se stvarno da nać sve i sva.Ne treba se orijentirat samo na taj podforum jer soft napisan za WM, ide uglavnom na sve uređaje.
Slažem se... no XDA je uglavnom orijentiran na HTC uređaje....
Naravno, tu je i PPC Geeks, kao i brojni ostali forumi...
May you live in interesting times...
hvala na pomoći.. čim mi dođe laptop sa servisa bacam se na posao.. pozz..