| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Humor Raspravljate o temi Bosanski Windows XP u Kultura i Zabava forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-10-07
Poruka: 19
![]() | Re: Bosanski Windows XP Pa brate mili ko zna zna
__________________ Blago onome ko nista ne ocekuje, taj se nikada nece razocarati!!!!! http://www.croportal.net/forum/image...642dbb72ef.gif |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma | Bosanski XP ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." Zadnji Uredio wonderwall : 24-10-07 u 21:40. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Re: Bosanski XP ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Bosanski XP ![]() Bilo je, barem po naslovu. A i nemaš ništa u temi osim ![]() EDIT: Vidim da nas dosta isto misli ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Bosanski XP ma zayeb... mucim se s .png fajlom ne da mi se otvarat fotošop jer bi to potrajalo, a nece mi aploudat .png.. zbunj.. ugl.. strpljenja malo molim ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-08-07 Lokacija: City of Angels =) Godina: 16
Poruka: 513
![]() | Re: Bosanski XP hehhehe ludi bosanci... bosanci 4 ever!
__________________ Andry =)... http://billytalentfan.blog.hr I don't need you to tell me what to do, And I don't need you to tell me what to be, F**K YOU! |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosanski, windows |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.