| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi muška pitanja/ženski odgovori u Humor forumu; evo imamo i ovu temu. dakle,dečki,što god nas želite pitati,pitajte ovdje. muški pitaju,ženske odgovaraju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | muška pitanja/ženski odgovori evo imamo i ovu temu. dakle,dečki,što god nas želite pitati,pitajte ovdje. muški pitaju,ženske odgovaraju ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,486
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muška pitanja/ženski odgovori Zasto idete čoporativno na wc? Mislim, to je zenski WC, nije unisex pa vas vuna da bu neki frajer vidio kak se ispišavate, to ga napali i onda nastane sranje? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: muška pitanja/ženski odgovori ne rade to sve cure... a one koje to rade, rade jer žele da im druge čuvaju vrata, ili ne žele ići same jer ih je stid šta ja znamdalje
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-06-08 Lokacija: plesn! pod!j...
Poruka: 1,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muška pitanja/ženski odgovori ![]() iskreno,nemam pojma ![]()
__________________ DjEvOjKo Iz MoJiH nOćNiH mOrA NeDiRaJ mOg NaJdRaŽeG sTvOrA NeDirAj OnO šTo NiJe TvOjE GuBi Se Od OnOg ŠtO jE mOjE!!! |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muška pitanja/ženski odgovori Kad smo kod WC-a, kad se ispišaš jel obrises muf papirom ili samo protreses guzom?
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: muška pitanja/ženski odgovori Zasto u velikoj vecini slucajeva vasa mora biti zadnja?
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: muška pitanja/ženski odgovori točno, jer smo i uvijek moramo biti u pravu. i velika većina cura mora biti glavna.
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:29.

šta ja znam