| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre bez granica Raspravljate o temi Opišite se jednom riječju... u Humor forumu; Citat: Pravi autor: dorina zbunjena ajd da nisam jedini... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| ... lakše je... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,553
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opišite se jednom riječju... joj, ako se ikada upoznamo "ostavit ću te u prašini" koliko sam zbunjena (a i smotana)
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Caballero Negro | Re: Opišite se jednom riječju... Citat:
čuj.. meni je raspoloženje na confused još tamo negdje od kraja 6. mjeseca ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. | |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| ... lakše je... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opišite se jednom riječju... Citat:
![]()
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Opišite se jednom riječju... pa ja bar mislim da znam.. ili neznam? ili mislim da neznam, ili ne mislim da neznam, što je isto kao i znam? ![]() svjestan sam offtopica jesam li? ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Opišite se jednom riječju... Ako ne, sigurno će te opomenut modovi ![]() (A moje konstrukcije rečenice/a...)
__________________ Ako te pokušam sačuvatiSam ću sebi se narugatiA to je prevelika cijenaZa nešto čega nemaŠto u tebi ne postoji Podigni zid bezbroj godina dugTako da ne vidim preko... Jbmu sve!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: jednom, opis ite, rijecju |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:58.

čuj.. meni je raspoloženje na confused još tamo negdje od kraja 6. mjeseca 

jesam li?