A svog dragog, koga drugog..... Mada, ko zna!![]()
Raspravljate o temi Pokraj koga bi voljeli zaspat? u Igre bez granica forumu, dio Humor foruma; Nakon ugodno provedene večeri volio bi ili voljela bi zaspat pokraj..................? Laku noć...
Ubaci mozak u brzinu prije nego li pustiš jezik u pogon!!!
A svog dragog, koga drugog..... Mada, ko zna!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ajme...koje pitanje
pa valjda pored onoga koga volim...
Svoje devojke, krajnje već spavam, mada jako je nezgodna u krevetu, ponekad razmišljam, da nebi bilo loše probuditi se kraj neke druge osobe.
Ljubavnica je ultra mega ribetina koju nekim čudom muškarci nikad ne biraju za ženu. Žena im je u većini slučajeva čista suprotnost, pa onda šta će moraju da nadoknade.
joj koje pitanje
zna se![]()
haha pitanja...
pokraj upaljenog svjetla![]()
When your chips are down,and your highs are low...joyride
pokraj svoje cure
u svakom slučaj pokraj lika sa nadimkom "hacker95" definitivno nebi:
"hmm...ja sam drka puno puta i svršija a jednom je nastavnica mislila da pljucan ja san reka sori nastavnice slučajno kako san govorija mislin bolje da ispadne da je pljuvačka nego sperma a jadan put je mislila da se igran na mob XD i još samo neke sitnice šta ženske vatamo za guzove cice pizde bez uvrijede žvali mo se a frend mi nekad puši na satu onda na matematici idemo pijemo sve da se vidi rastakajemo klupu igramo na mob i takve slične sitnice"
pa nek se tebi spava, ako imaš muda. (:
Nemrem se ničeg glupog sjetit.
pokraj omiljene butine prsuta...hehehe
radijatora..........
....život je kao rola wc papira.....što ga više trošiš........... brzo nestane...........il tak neš...?