| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Oblivion - gore od droge u Tehnologija i Tehnika forumu; ne znam kolko vas igra, ali igra je prejebena. da mogu igrat cijeli dan, igro bi, ima tolko toga i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #10 (permalink) | |
| Banned | Re: Oblivion - gore od droge Citat:
hehe.... nemoj si dizat level previše, jer i protivnici postaju sve teži. ja sam se zajebo, pa sam digo level na 29 i sad neke misije ne mogu uopće proći. pa sam krenuo ispočetka, i sastavio lika tako da mi se minimalno dižu leveli, dok mogu one vještine koje često koristim dizat kolko oću... znam da zvuči kontradiktorno, ali najbolji primjer je "Battle for Kwatch"... na level 2 ili 3 sam prvi put probao i išlo me, ali sam išo za dizanjem levela i misijama u Mage's gildu... vratio sam se kad sam bio lvl 10 i jedva prošo pola, pa reko "idem se ja još podignuti".. na lvl 29 više nisam mogo proći ni trećinu puta koju sam prošo na lvl 10. fora je da su protivnici u igri tvoj lvl + 1 ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: droge, gore, oblivion |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 13:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.