| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Dojave u Sport forumu; Ako netko ima dojavu neka ju pošalje ovdje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Dojave Prijatelju, ja imam veliko kladioničarsko iskustvo ivjeruj mi da su dojave "sranje" Ne vjeruj u te gluposti. Ne kažem da ne postoje dojave, ali za njih zna mali uski krug ljudi. Postoje namještanja i sve to, ali da evo npr. ja znam za namještenu utakmicu, čim ju napišem npr. na forum, i sazna je veći broj ljudi ... ljudi odu uplaćivat, kladionica osjeti na nešto nije ok, najprije toliko snize koef. , a onda ga blokiraju |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banniran i glup Datum registracije: 29-12-06 Godina: 21
Poruka: 174
![]() | Re: Dojave Citat:
![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-09-06
Poruka: 236
![]() | Re: Dojave Ma ljudi moji dojave funkcioniraju, ja sam se malo ostavio kladionice odkad sam se zaposlio al evo npr. dok sam bio aktivan zna sam za neke od namjestanja sto su sapine sredile (npr. dinamo tbilisi i sl.) ili naš rukomet i hnl ili neki od hokeja i nikad se nisam opeka! Naravno glavno je pitanje kome virovat...
__________________ Stvarnost - iluzija izazvana pomanjkanjem alkohola |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Dojave Jedna stvar je dobro argumentiran ,informacijama podržan visoki koeficijent (i to je uvijek dobro došlo) , a nešto sasvim deseto dojava o namještenoj utakmici. Svatko tko vjeruje da će ulica znati prije i bolje od kladionice nije ništa drugo nego naivna budala. Ljudska je glupost zbilja neuništiva.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-08-06
Poruka: 20
![]() | Re: Dojave Citat:
![]()
__________________ Rekoh sto rekoh ne poreko !!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ite dojave |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |