Raspravljate o temi Dojave u Kladionica forumu, dio Sport foruma; Ako netko ima dojavu neka ju pošalje ovdje...
Prijatelju, ja imam veliko kladioničarsko iskustvo ivjeruj mi da su dojave "sranje"![]()
Ne vjeruj u te gluposti. Ne kažem da ne postoje dojave, ali za njih zna mali uski krug ljudi. Postoje namještanja i sve to, ali da evo npr. ja znam za namještenu utakmicu, čim ju napišem npr. na forum, i sazna je veći broj ljudi ... ljudi odu uplaćivat, kladionica osjeti na nešto nije ok, najprije toliko snize koef. , a onda ga blokiraju
Hokej Švedska
Malmö-Skelleftea tip1 2.00(plaćena dojava)![]()
Ma ljudi moji dojave funkcioniraju, ja sam se malo ostavio kladionice odkad sam se zaposlio al evo npr. dok sam bio aktivan zna sam za neke od namjestanja sto su sapine sredile (npr. dinamo tbilisi i sl.) ili naš rukomet i hnl ili neki od hokeja i nikad se nisam opeka! Naravno glavno je pitanje kome virovat...
Jedna stvar je dobro argumentiran ,informacijama podržan visoki koeficijent (i to je uvijek dobro došlo) , a nešto sasvim deseto dojava o namještenoj utakmici.
Svatko tko vjeruje da će ulica znati prije i bolje od kladionice nije ništa drugo nego naivna budala.
Ljudska je glupost zbilja neuništiva.
ljudi imam provjerenu dojavu na tekmu marseille-troyes stavite hendikep na marseille.ja sam sad uložio 300 kn a vi kak ocete.koef je 2,45(u favoritu)
marseille je dobio 2-1