| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Program "Kladionica" u Sport forumu; Jel zna tko zasto se nemoze PSK vise skidat???Stalno skida neki stari datum???... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Program "Kladionica" Poslao mail majstoru koji je napravio program!!!Veli :"Ne radi zato sto su nesto promijenili na stranicama i trebam napraviti novi modul kad napravim, bit ce ok, ali ne znam kad ce bit, nadam se uskoro!!!" Romualdo Evo i ja se nadam.... ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-10-06 Godina: 28
Poruka: 18
![]() | Re: Program "Kladionica" evo ima nas i ovdje kladionicara!moje iskustvo govori da je jedino ispravno igrati sistem 3 od 4!to sam preuzeo s jednog bloga i zasada mi dobro ide!evo copy/paste kako taj sistem izgleda kad se igra: Odabrali smo ovaj način koji omogućava jednostavno igranje, da se pri tomu ne gubi mnogo novca, a otvara mogućnost dobre zarade. Penjati ćemo se po stepenicama do vrha piramide. Krenućemo sa prve stepenice sa početnim ulogom od 105,00 kn i nastojati ćemo doći do 10 stepenice. Ukoliko ostvarimo dobitak, idemo na drugu stepenicu povećavajući ulog sa prve stepenice za dva puta (duplirajući ulog koji smo koristili na prvoj stepenici). U slučaju pada na prvoj stepenici krećemo ponovo, ali sa ulogom koji je umanjen za jednu polovinu uloga sa prve stepenice. Igra se nastavlja krećući se po stepenicama zavisno od toga da li dobijamo ili gubimo (penjemo se ili spuštamo). Na osnovu svega naprijed navedenog dade se zaključiti: • kada budemo imali dobitni listić, penjati ćemo se stepenicu više tj. idemo dalje duplirajući ulog koji smo imali na dobitnom listiću; • kada promašimo 2 i više događaja na listiću, spustiti ćemo se niz stepenicu i dalje igrati tako da ćemo prepoloviti ulog koji smo imali na «gubitnom» listiću; • odlučili smo se zaustaviti na 10-toj stepenici ( ako do nje dođemo i opet krenuti ispočetka ). Ako uspijemo doći do vrha piramide i prijeđemo tih 10 stepenica, zarada će nam biti 102400 x tečaj na listiću sa desete stepenice. Nastojati ćemo češće stavljati da nam svaki događaj ima tečaj u prosjeku oko 1.6, a tako ćemo postići da nam ako pogodimo sva 4 para u sistemu dobitak iznosi 4 x ulog. Ako pogodimo 3 para, dobitak će nam biti jednak uplati, ostati ćemo toj stepenici piramide i ponoviti isti sistem. Ako «padnemo» na sistemu spustiti ćemo se stepenicu niže prepoloveći ulog sa prethodne stepenice. Ovakvim načinom igranja izbjeći ćemo iznenadne i drastične gubitke. Sistem će nam biti isplativ nakon serije 2 (pogotka) - 1 (promašaj). Čak i da svaki 3 put "padnemo", opet možemo dosta zaraditi, a posebno kad ostvarimo veću seriju pogodaka. nadam se da je sve jasno!i jos nesto!kako doci do nesto extra novaca a potrebno je samo malo vremena na internetu!prvi pravi afiliate program u hrvatskoj!kliknite na link i uvjerite se sami |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 10-10-05
Poruka: 2,150
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program "Kladionica" to je sa ovog bloga *TRAGAČI SREĆE* , ali na taj način nečeš puno izgubit ali sigurno nečeš nekaj značajno zaradit, pogotovo ak kopiraš parove sa te stranice |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 06-10-06 Godina: 28
Poruka: 18
![]() | Re: Program "Kladionica" je al zato ja ne kopiram te parove!mislim da je svako dovoljno pametan da nadje i izabere 4 para od 1.6 do recimo 2.2. imas i blog koji isto tako on vodi mapa s blagom gdje mu ide puno bolje ali ti ne daje tipove unaprijed!stoga je najbolje slusat sebe!a sto se zarade tice ti mozes krenut i sa 500 kuna pa ti je onda zarada i puno brza!samo onako izbjegavas brze i velike gubitke!kad padnes pa se odmah vadis!svi koji igraju kladionicu znaju o cemu pricam! |
| | |
![]() |
| Tagovi: program, quotkladionicaquot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Program u C++ | _Aris_ | Računala | 20 | 10-11-05 22:55 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| Kad Program Pukne | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 26-10-05 16:50 |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:30 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:45.