| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Kladionica Raspravljate o temi Program "Kladionica" u Sport forumu; ma znam al treba cekat karticu 2-3 tjedna!! nemogu odmah se regat na bwin!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: tamo di je lipo Godina: 30
Poruka: 50
![]() | Re: Program "Kladionica" Evo ga...par tipova za NFL za nedjelju 22.10.2006. Ovo je ono sta cu ja igrat...pa ko oce kopirat neka kopira...ako vas je volja, zapisite na papir, pa kad ostavim post za sljedeci tjedan onda uplatite Dakle, Cleveland Vs Denver 31,5pts OVER @ 1.80 Buffalo Vs New England 37,5pts OVER @ 1.80 Atlanta Vs Pittsburgh 37,5pts OVER @ 1.80 Seattle Vs Minnesota 1 @ 1.35 Oakland Vs Arizona 1 @ 2.30 Svi tecajevi su iz Super Sporta... Kladim se stalno...ali ako sam igdi diga solde to su bili americki sportovi...eto ekipa...nadam se da necu zajebat nikoga ![]()
__________________ "Doc' cu ti u Zagreb, pa me onda pitaj di sam" by Sipad |
| | |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program "Kladionica" Haj poslusat cu te pa sta bude! ![]() P.S. Jesi siguran za ovaj par: Oakland Vs Arizona 1 @ 2.30, da nisi mozda mislio 2?!
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. Zadnji Uredio trandzo : 21-10-06 u 17:57. |
| | |
| | #46 (permalink) | |
![]() | Re: Program "Kladionica" Citat:
Prosli tjedan sam tako pogodio Tampa Bay na koef 3.10 takodjer njihova prva pobjeda.
__________________ "Doc' cu ti u Zagreb, pa me onda pitaj di sam" by Sipad | |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() | Re: Program "Kladionica" Jebo te...ne mogu virovat da sam se toliko isfalifa...mene je osobno ugasilo na 5 tiketa...Seattle je ludilo igra dok im nisu ozljedili quaterback-a...sljedece kolo bi tribalo igrat protiv njih ako im se ne vrati...Cleveland-Denver...to mi je svjetska enigma...Denver igra strasnu obranu ali Jake Plummer ne moze dodat dva touchdowna vec 5 tekmi zaredom...za nevirovat...skuzaj prijatelju... ima sam najbolju namjeru.... ![]()
__________________ "Doc' cu ti u Zagreb, pa me onda pitaj di sam" by Sipad |
| | |
| | #49 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Program "Kladionica" malo offtopic, ha?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-05 Lokacija: Sarajevo, BiH Godina: 27
Poruka: 1,314
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Program "Kladionica" Citat:
![]()
__________________ "Sta da ti kazem" - Rece naajstariji, i naajmudriji. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: program, quotkladionicaquot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Program u C++ | _Aris_ | Računala | 20 | 10-11-05 22:55 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
| Kad Program Pukne | Kristijan | Savjeti i Trikovi XP | 0 | 26-10-05 16:50 |
| Dijagnostički programi - vrste, namjena, mogućnosti, norton utilites, sandra, aida | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 17:30 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:39.