| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koja vas se knjiga najviše dojmila? u Kultura i Zabava forumu; ja stvarno već nisam pročitao knjigu par godina a mislim da je potrebno za opće znanje i kulturu, i viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Koja vas se knjiga najviše dojmila? ja stvarno već nisam pročitao knjigu par godina a mislim da je potrebno za opće znanje i kulturu, i više se uopće ne mogu sjetiti niti jedne knjige koju sam pročitao, a baš bih volio nešto pročitati, ali baš neku super knjigu sa dobrom radnjom, ali da nema previše stranica ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-05-06
Poruka: 285
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Čitao san nedavno Pleme spiljskog medvjeda i Dolini konja od neke Aurel. Knjiga mi se toliko svidjela da sam i nju i još dva nastavka pročitao za tjedan dana, inače me je malo teže pokrenuti da nešto pročitam. Uglavnom sam čitao povjesne bitke i sl. |
| | |
| | #3 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 23
Poruka: 3,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
![]()
__________________ ~who dares wins^semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #8 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? zadnju knjigu koju sam procitao je bila zadnja lektira koju sam morao procitat, znaci u 4. srednje pred 2.5 godine or so
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-04-06 Lokacija: Zagreb Godina: 30
Poruka: 352
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? evo vam jedan citat iz Karaule "A znaš koja je moja najdraža knjiga?........ Mali Princ.......E kolko sam je povalio na račun malog princa....." ![]() ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,469
![]() | Re: Koja vas je knjiga najviše dojmila koju ste čitali? Citat:
Kiki, pročitaj ove knjige, u njima ima i sexa ![]() | |
| | |
![]() |
« Garth Nix: Sabriel
|
knjige »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |