| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Koliko knjiga imate doma? u Kultura i Zabava forumu; jel se meni to čini ili su ljudi ovdje ostavljali slike svojih polica s knjigama? To je kao element kojim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koliko knjiga imate doma? teško da bi uspjela fotkat sva mjesta na kojima ima knjiga. Mogla bi složit jednu omanju knjižnicu, našlo bi se za svakog ponešto. Mada, nisam baš neki čitač ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #29 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,278
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko knjiga imate doma? hrpu, samo što nisu direktno moje, već od mame i bake, prije su se knjige puno više kupovale, ali obožavam čitati i drago mi je imati doma omanju biblioteku ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Koliko knjiga imate doma? imam puno fotokopiranih knjiga s faxa ![]() a imam malu kolekciju knjiga vezanih uz povijest, nesto malo knjizevnosti sto se prodavalo s novinama i to je to.. cemu kupovati knjige kad se mogu posudit ![]() ali imam malo vecu kolekciju e-knjiga..
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:50.

To je kao element kojim se hvali?

Grijesiti je ljudski ...