| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Književnost, Knjige i Časopisi Raspravljate o temi Pišete li pjesme? u Kultura i Zabava forumu; Ja pisem pjesme imam ih 80 ak...Mozda se odvazi pa podijelim koju s vama... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 18
Poruka: 1,863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Ja pisem pjesme imam ih 80 ak...Mozda se odvazi pa podijelim koju s vama ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-08-07 Lokacija: Nedelišće - centrum mundi Godina: 21
Poruka: 152
![]() | Ponuda Sve što ja i svijet nudimo možeš vidjeti kroz prozor moje sobe Sunce koje buši krošnje To padajuće Sunce boje svijetle rajčice Krošnje povijene vjetrom a vjetar zna odtrgnuti pokoji list Travnjaci prekriveni tim lišćem i dvorišta bez ijedne travke Moja budućnost je prazna Moj novac su ceste, prašnjavi nogostupi uz kuće pa kad stanari otvore vrata dvorišta, udare te njima kad pješačiš Male i velike kuće, široke i visoke Oblaci ispod i iznad neba Uvijek plavo nebo, već pomalo dosadno Voćnjaci s raznim vrstama plodova koji tek trebaju izrasti ali posljednjih godina haraju biljne bolesti... Štagalj bez sadržaja, potok bez vode Ovaj mostić ti isto nudim Ako stojiš na njemu, vidjet ćeš šumu, i još dalje, do brijegova Ali kad sam prolazio svim tim mjestima i građevinama, dobro sam se proveo i uvijek dizao pogled da se još jednom divim antenama i zastavama Pa mislim da bi se i tebi dopalo...
__________________ "Internet je kao demokracija - misliš da možeš činiti sve na njemu, a ustvari ne možeš ništa." Ljudevit Gay, 1842. |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ponuda [quote=Ljudevit Gay;463810] Sunce koje buši krošnje QUOTE] Super, svidja mi se...Osim ovog stiha malo mi je smijesan..Al slobodna pjesnicka dusa moze sve...Samo tako super ti ide ![]()
__________________ '' Rođen pod sretnom zvijezdom magičnom, ali nad ovom zemljom generalno tragičnom, čemu sam bliži, tri put pogađaj... '' |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Mali zajeb gore iznad,kad sam brisla hahe malo sam se zanijela HAHAH odvala ... ![]()
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-07 Lokacija: Fiume trenutacno Godina: 22
Poruka: 231
![]() | Re: Pišete li pjesme? evo jedne, malo mi je bedara, inace pjesma je i uglazbljena, ali jednostavnim nekim ritmicem na gitari, samo se nemojte smijat Izgubljeni grad Nisi me voljela tada a ja sam zelio bas to sta da radim ja sada kad nemam nikog svog Ovim gradom ja lutam trazim izlaze vid mi je nekako mutan sve same nakaze Kako da zivim bez tebe kad nemam nikog svog kako da nosim to breme gdje je sada bog? Pustim gradom ja lutam kroz tmurne prolaze vid mi je nekako mutan ne vidim izlaze Sta da radim sa sobom kako da smirim drhtaje pokusavam sa drogom da zaboravim te ljudi se nekako gube sve polako nestaje ali tvoje usne me ljube zar ja umirem...
__________________ .........i fina mala plava kutijica za puder I ja sam te ostao zeljan dok me bude.......moja mila |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Pišete li pjesme? Citat:
podijeli s nama , bar jednu ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: pis ete, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:46.