Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Igre > Konzole
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Konzole Raspravljate o temi Chip za PS3 u Igre forumu; Dali neko od vas na forumu ima playstastion 3?Ja bi si kupio ps3 samo me zanima nešto u ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 11-02-08, 03:50   #11 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 5,286
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Playstation 3

Dali neko od vas na forumu ima playstastion 3?Ja bi si kupio ps3 samo me zanima nešto u vezi stavljanja čipa-igrica za igranje(nesmijem ovdje pisati,jer je zabranjeno ja mislim) tako da bi molio,ko zna nešto o tome neka mi se javi na pm.fala unaprijed
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 18:33   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 446
skin2yard je zabranio reputaciju
Re: Playstation 3

Citat:
Pravi autor: Snjesko Bijelic Pogledaj Poruke
Dali neko od vas na forumu ima playstastion 3?Ja bi si kupio ps3 samo me zanima nešto u vezi stavljanja čipa-igrica za igranje(nesmijem ovdje pisati,jer je zabranjeno ja mislim) tako da bi molio,ko zna nešto o tome neka mi se javi na pm.fala unaprijed
imam ps3, jednostavno je, ako imas za originale, neces pozaliti, ako nemas love za originale uzmi xbox 360....za sad nema cipa niti neke modifikacije, .....nedavno je izasla neka modifikacija s kojom navodno mozes preko usb-a ili hdd-a pokrenuti igre, ali to su samo glasine i do kraja godine zasigurno nece biti nista od toga
Odgovori sa citatom
Star 15-02-08, 02:15   #13 (permalink)
***M@nga***

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Poruka: 5,286
Snjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobarSnjesko Bijelic je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic
Re: Playstation 3

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
imam ps3, jednostavno je, ako imas za originale, neces pozaliti, ako nemas love za originale uzmi xbox 360....za sad nema cipa niti neke modifikacije, .....nedavno je izasla neka modifikacija s kojom navodno mozes preko usb-a ili hdd-a pokrenuti igre, ali to su samo glasine i do kraja godine zasigurno nece biti nista od toga
e vidiš da dobra ideja za xbox 360 nisam o tome ni razmišljao
Snjesko Bijelic je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 18:57   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 664
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke
Re: Chip za PS3

nece cip ni izac...negdje sam to procito mislim da u BUG-u ali nisam siguran...mm
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 19:06   #15 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: Sasuke Pogledaj Poruke
nece cip ni izac...negdje sam to procito mislim da u BUG-u ali nisam siguran...mm
mozda nece cip nego neka modifikacija, ali prie ili kasnije ce se igrati pirati i na ps3 jer ima previse likova koji imaju previse vremena....samo je pitanje vremena
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 19:20   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 26-09-06
Poruka: 716
EvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz maseEvilM@ster se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

A do onda Xbox360 je najbolji izbor...
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 21:19   #17 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 13
Poruka: 664
Sasuke se izdvaja iz maseSasuke se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Sasuke

Da ali na kraju te ta modifikacija kosta vise nego 5 oriđiđi igara
Sasuke je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 23:03   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,533
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

haha....probili su blu ray zastitu..daklem....i stvar kopiranja je rijesena...
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 11:00   #19 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: EvilM@ster Pogledaj Poruke
A do onda Xbox360 je najbolji izbor...
bas se i ne slazem, mislim, pirati su ilegalni tak da ih i nemozes racunati kao prednost...sto se tice ulozenog-dobivenog...daleko vise dobijes s kupovinom ps3 nego neke druge konzole....

ali opet....shvacam da nemaju svi mogucnost da kupuju originale i posebno ovdje kod nas gdje je sve i onako skuplje nego u vecini svijeta...tak da bilo bi glupo preporuciti ps3 ako neces moci igrati ni dvije igre godisnje...

ali opet....tko ima za origigi, nebi trebao bas biti govnar i uzet pirat...jer na kraju krajeva cijela industrija igara ovisi o nama igracima koji kupujemo proizvode....

ja smatram da je bolje uzet igru svaka 2 mjeseca i onda ju igrati i uzivati u njoj, nego uzet 100-tinjak igara godisnje a neces ni jednu preci...a mislim da barem 50%ljudi koji su kupovali piratske ovdje u hrvatskoj, imali su love da si priuste ako nista drugo, barem svakih 2 mjeseca jednu origialnu igru
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 14:32   #20 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-07-05
Poruka: 512
Maximus84 je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: skin2yard
bas se i ne slazem, mislim, pirati su ilegalni tak da ih i nemozes racunati kao prednost
ajme meni, nemas pojma sta pricas...ti si mamina maza koja ima gro para pa te boli klinac....pirata je uvijek bilo i uvijek ce ih biti...dok ima interneta ima i pirata...
drvo jedno, idi cuclaj palac
Maximus84 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: ps3

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114