| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi NexGenWars [PS3 vs. Xbox360 vs. Wii] u Igre forumu; NexGen Wars - who will win? you decide. Nevjerojatno kako mali Wii pere...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,434
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NexGenWars [PS3 vs. Xbox360 vs. Wii] Čuo sam da Xbox360 ima dosta veći izbor igrica nego playstation 3... Baš je nedavno jedan lik kojeg znam uzeo trojku i dao negdje oko 5000 kn za nju. Playstation 3 još nema čip koliko ja znam i glupo mi je davati toliku lovu za konzolu pa još kupovati orginal igre... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: NexGenWars [PS3 vs. Xbox360 vs. Wii] ljudi trabunjate...ps3 ima oko 200 igara...evo nekoliko, r6 vegas, resistance, f1, ridge racer,cod3, genji, warhawk, the darkness, oblivion, fight night, virtua fighter, motorstorm, graw2, ninja gaiden, fear....evo neke koje ce izaci do kraja godine...ut3, haze, heavenly sword, lair, army of two, kane and lynch, assasins creed, dirt, blacksite....mislim da je ovo i vise nego dovoljno dobrih igrica...jedino pirati su problem ( ali po meni bolje imati jedan original, nego 15 piratskih koje svejedno neces prijeci)
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
![]() |
| Tagovi: nexgenwars, prodavanost konzola |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.