Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Igre > Konzole
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Konzole Raspravljate o temi Nintendo ili Playstation u Igre forumu; što vam je draže? znam, većina će se počet razbacivat podatcima kako je PS napredniji i moćniji, ali sjetite ...

Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je draži/bolji?
Nintendo 12 46.15%
Playstation 14 53.85%
Glasači: 26. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-07-07, 19:59   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,571
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima
Nintendo ili Playstation

što vam je draže? znam, većina će se počet razbacivat podatcima kako je PS napredniji i moćniji, ali sjetite se igara koje ste igrali.. ne govorim o grafici ili sličnom nego o igrivosti i igrama koje su postale legendarne i , da se tako izrazim, ''dirnule vas''

moj glas naravno ide za nintendo jer to je bila jedna od prvih konzola koje sam imao, bio je to super nintendo (tm) . naravno prije toga sam imao ''rambo'' i ''segu'' pa se sjetim igara koje sam igrao sa srcem npr. super mario, donkey kong i naravno prva igra koju sam završio Zelda.
jedna od najboljih igara ikad

e,da klikni me!

-------------

btw, jel moze neko od modova napravit da bude javna anketa?

Zadnji Uredio Datachi : 08-07-07 u 20:04.
Datachi je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 11:02   #2 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika neki-bezveze

Datum registracije: 23-07-07
Poruka: 17
neki-bezveze se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku neki-bezveze Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neki-bezveze
Re: Nintendo ili Playstation

De PS3 je stoput bolji od wii-a.
Ps3 ima grafiku i visoku rezoluciju i barem je joystick u jednom komadu
A wii ima onaj ko daljinski od tva kontroler sa zhicom da mozes spojit nunchuk ima 480p rezoluciju maximalnu grafika malo bolja od ps2.
drek koji kosta manje od normalnog mobitela.
istina ono je zakon kontrole kojima mrdas samo wiimote da igras, ali i ps3 ima motion sensore
osim toga ps3 ima harddisk pa ga mos koristit ko media centar, a wii ima samo neku sitnu internu memoriju i memorijske kartice za prosirivanje.
Wii ima istina bolji browser ali se na ps3 moze spojit mis i tipkovnica, ic na internete ili instalirat linux
Imas super racunalo za cijenu bazicnog pca
neki-bezveze je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-07-07, 11:36   #3 (permalink)
butsecks

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 21
Poruka: 5,117
Servant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavanServant je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Evo za ovog dečka što reče ra je PS3 stoput bolji od Wii-a...

NexGen Wars - who will win? you decide.
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 21:05   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 300
ronaldinho se izdvaja iz mase

Playstation
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 21:40   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Ja sam uvijek za PS,nemogu govoriti koja je konzola bolja,kada ih nisam ni isprobao,čak ih nisam ni uživo vidio
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 23:01   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 449
skin2yard je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
što vam je draže? znam, većina će se počet razbacivat podatcima kako je PS napredniji i moćniji, ali sjetite se igara koje ste igrali.. ne govorim o grafici ili sličnom nego o igrivosti i igrama koje su postale legendarne i , da se tako izrazim, ''dirnule vas''

moj glas naravno ide za nintendo jer to je bila jedna od prvih konzola koje sam imao, bio je to super nintendo (tm) . naravno prije toga sam imao ''rambo'' i ''segu'' pa se sjetim igara koje sam igrao sa srcem npr. super mario, donkey kong i naravno prva igra koju sam završio Zelda.
jedna od najboljih igara ikad

e,da klikni me!

-------------

btw, jel moze neko od modova napravit da bude javna anketa?

opet ti sa nintendo...imao sam obje konzole...(neznam uopce zasto usporedujes te dvije bas...mislim jesi svjestan da oni nisu u istoj klasi???)...ps jebolji jednom zauvijek covjece...to je kao da ljude pitas jel im bolje se voziti u kociji ili u novom mercedesu
Odgovori sa citatom
Star 31-08-07, 23:10   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,434
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Nintendo mi je dobar jedino radi Zelde a inače ps je puno bolji.....
Bahamut je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 13:44   #8 (permalink)
Banned

Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
opet ti sa nintendo...imao sam obje konzole...(neznam uopce zasto usporedujes te dvije bas...mislim jesi svjestan da oni nisu u istoj klasi???)...ps jebolji jednom zauvijek covjece...to je kao da ljude pitas jel im bolje se voziti u kociji ili u novom mercedesu

NOT.

nintendo ima dvjesto puta bolje igra i PS mu nije do koljena.
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 14:50   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,203
Fearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobarFearless Mastermind je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Datachi Pogledaj Poruke
NOT.

nintendo ima dvjesto puta bolje igra i PS mu nije do koljena.
Znao sam da češ ovo napisati!

provokator
Fearless Mastermind je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-09-07, 14:50   #10 (permalink)
Banned

ma skin2yard nema pojma
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nintendo, playstation

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114