| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi Nintendo ili Playstation u Igre forumu; što vam je draže? znam, većina će se počet razbacivat podatcima kako je PS napredniji i moćniji, ali sjetite ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koji vam je draži/bolji? | |||
| Nintendo | | 12 | 46.15% |
| Playstation | | 14 | 53.85% |
| Glasači: 26. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nintendo ili Playstation što vam je draže? znam, većina će se počet razbacivat podatcima kako je PS napredniji i moćniji, ali sjetite se igara koje ste igrali.. ne govorim o grafici ili sličnom nego o igrivosti i igrama koje su postale legendarne i , da se tako izrazim, ''dirnule vas'' moj glas naravno ide za nintendo jer to je bila jedna od prvih konzola koje sam imao, bio je to super nintendo (tm) . naravno prije toga sam imao ''rambo'' i ''segu'' pa se sjetim igara koje sam igrao sa srcem npr. super mario, donkey kong i naravno prva igra koju sam završio Zelda.jedna od najboljih igara ikad e,da ![]() ![]() ![]() ![]() klikni me!------------- btw, jel moze neko od modova napravit da bude javna anketa? Zadnji Uredio Datachi : 08-07-07 u 20:04. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter | Re: Nintendo ili Playstation De PS3 je stoput bolji od wii-a. Ps3 ima grafiku i visoku rezoluciju i barem je joystick u jednom komadu A wii ima onaj ko daljinski od tva kontroler sa zhicom da mozes spojit nunchuk ima 480p rezoluciju maximalnu grafika malo bolja od ps2. drek koji kosta manje od normalnog mobitela. istina ono je zakon kontrole kojima mrdas samo wiimote da igras, ali i ps3 ima motion sensore osim toga ps3 ima harddisk pa ga mos koristit ko media centar, a wii ima samo neku sitnu internu memoriju i memorijske kartice za prosirivanje. Wii ima istina bolji browser ali se na ps3 moze spojit mis i tipkovnica, ic na internete ili instalirat linux Imas super racunalo za cijenu bazicnog pca |
| | |
| | #3 (permalink) |
| butsecks | Re: Nintendo ili Playstation Evo za ovog dečka što reče ra je PS3 stoput bolji od Wii-a... NexGen Wars - who will win? you decide.
__________________ Ja živim na slepom koloseku... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Nintendo ili Playstation Citat:
opet ti sa nintendo...imao sam obje konzole...(neznam uopce zasto usporedujes te dvije bas...mislim jesi svjestan da oni nisu u istoj klasi???)...ps jebolji jednom zauvijek covjece...to je kao da ljude pitas jel im bolje se voziti u kociji ili u novom mercedesu
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nintendo ili Playstation Citat:
NOT. nintendo ima dvjesto puta bolje igra i PS mu nije do koljena. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nintendo, playstation |
« Koju konzolu imate
|
Wii »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

. naravno prije toga sam imao ''rambo'' i ''segu'' pa se sjetim igara koje sam igrao sa srcem npr. super mario, donkey kong i naravno prva igra koju sam završio Zelda.