| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Konzole Raspravljate o temi PlayStation 3 u Igre forumu; pozdrav ljudi, trebao bi malu pomoc od nekoga ko ima PS3. planiram si kupit PS3, trazio sam malo na netu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | PlayStation 3 pozdrav ljudi, trebao bi malu pomoc od nekoga ko ima PS3. planiram si kupit PS3, trazio sam malo na netu ali nigdje nisam mogao nac cijenu, pa me zanima ako netko zna kolko košta? dali se isplati uzimat ako imam obican tv? (cuo sam od neke ekipe da je glupo ako nemas LCD), evo ako ga netko ima jel moze napisat jel zadovoljan il nesto. lijepi pozdrav! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-04-07 Godina: 19
Poruka: 68
![]() | Re: PlayStation 3 ps3,verzija od 40gb(nova verzija)ti je 3200 a 100%ce se i spustat za bozic.samo sto na toj neces moc igrat igre sa ps2.a razlika grafike sa crt i lcd tv-a je ista kao kad bi ps2 usporedivao na lcd-u i TV-u |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: PlayStation 3 Citat:
nadam se da ce pojeftinit, makar meni su rekli da ove god nece. al ipak brijem da hoce. ![]() bolja je grafika na HD televizorima, naravo ako imas HDMI kabel koji kosta nekih 200 - 300 kn.
__________________ A.C.A.B. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: playstation |
« Nintendo ili Playstation
|
PS2 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.