| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Chicago servirao "metlu" aktualnim prvacima u Sport forumu; Dakle, Bullsi u prvom krugu doigravanja pomeli aktualne prvake 4:0 Game 1: CHI 96, MIA 91 Game 2: CHI ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Chicago servirao "metlu" aktualnim prvacima Dakle, Bullsi u prvom krugu doigravanja pomeli aktualne prvake 4:0 ![]() Game 1: CHI 96, MIA 91 Game 2: CHI 107, MIA 89 Game 3: CHI 104, MIA 96 Game 4: CHI 92, MIA 79 ovu zadnju sam malo i odgledao..hehe idu sad na Detroit koji je pomeo Orlando 4:0 njihovi međusobni susreti u ovoj sezoni, BULLS 106, PISTONS 89 @ Chicago PISTONS 95, BULLS 93 @ Detroit BULLS 83, PISTONS 81 @ Chicago BULLS 106, PISTONS 88 @ Detroit
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Chicago servirao "metlu" aktualnim prvacima svaka im cast, treba to znat....nadam se da je ovo pocetak povratka bullsa u vrh NBA ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Chicago servirao "metlu" aktualnim prvacima Meni je baš drago, oni su mi dragi još od vremena Jordana, ali sad u zadnje vrijeme ne pratim nekako nba , nego samo nogomet! Ali šta ću, kad nema prijenosa na htv-u , a nemam satelitsku
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
| Tagovi: aktualnim, chicago, prvacima, quotmetluquot, servirao |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:41.