| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi Cibona ili Split u Sport forumu; Mislio sam da neće biti potreban ovakav Topic, ali evo ... sada sam pogledao rezultat treće polufinalne utakmice play off-a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Cibona ili Split Mislio sam da neće biti potreban ovakav Topic, ali evo ... sada sam pogledao rezultat treće polufinalne utakmice play off-a i iznenadio se: Cibona - Split 34:36, i baš bi volio da Cibonu dođe glave to što je pustila Zagrebu u zadnjem kolu ![]() Znam da ovo ništa ne znači jer je Cibona kvalitetnija, a Split nema neku prednost, i rana je faza utakmice, međutim, kako se utakmica bliži kraju, sve više će rasti šanse Splita da iznenadi favoriziranog domaćina koji znamo ni u Euroligi ne gubi kod kuće ... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,040
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Cibona ili Split A baš sam čuvao svoj 100-ti post da se rugam Ciboni, kad ono Warren pogodi tricu u zadnjoj sekundi kojoj su prethodili njegovi koraci A ništa iduće sezone će Split igrat Hrvatsku ligu iz početka pa valjda će se neki klinci afirmirat
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
![]() |
| Tagovi: cibona, split |
« Cibona-Zagreb utakmica koja od nas pratitelja hrvatske košarke radi budale
|
Počela nova NBA sezona »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:14.

Svi smo mi MASS SARR