| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Košarka Raspravljate o temi PETICIJA - NBA nazad na hrt! u Sport forumu; Citat: Pravi autor: HornedRapid Kao da nekto gleda NBA, na telku treba stavit WRC, prenositi Dakar Rally i ubacit neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 1,074
![]() | Re: PETICIJA - NBA nazad na hrt! HRT-ovci više neće ni da prenose NBA doigravanje,prije su bar to.OBN televizija prenosi NBA ligu,a imaju manje para od HRT-a.Ja mislim da tu nije stvar u parama,nego u ljudima koji vode HRT. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 65
![]() | Re: PETICIJA - NBA nazad na hrt! Ja zadnje 3 godine neznam što se događa u NBA - em ovi naši kripli s htv-a to maknuli (i nagomilali toliko nogometa svaki dan da već imam alergiju na travu), em švabe sa dsf isto maknuli nba... koma! ![]() Nekad sam pratio svaku tekmu koju sam mogo vidjet, znao napamt sve petorke i stil igre, sad bi samo bleno ko tele... isprali nam mozak sranjima! A sto je najgore nba utakmice nisu ni skupe za preuzit i jos idu u kasnom terminu kad se tako i tako htv gasi i nema nista na programu. Ma uzas! Placas pretplatu a nemas sto gledat na pogramu - samo postoji ovo zasto oni dobijaju pare od sponzora. Juhu! Prava "javna" televizija ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 14-05-06 Godina: 25
Poruka: 531
![]() | Re: PETICIJA - NBA nazad na hrt! evo i ja potpisa. zalosno je sta vise ne pratimo nba. par crtica u novinama nije dosta
__________________ "... I love you just a little bite less then Pearl Harbor sucked...I need you just as much as Matt Damon needs acting classes..." |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 65
![]() | Re: PETICIJA - NBA nazad na hrt! Neš sam čuo da će uvest i četvrti program - digitalni ko i hrt+ tako da bi se i to trebalo dodatno plačat Juhu!Pa će navodno na neke od ta dva bacat NLB i Euroligu. NBA lige vjerojatno neće bit, ali genijalno mi je da su oni spremni još I TO naplačivat, uz pretplatu koju uzimaju na ova dva programa ![]() Znači najvjerojatnuje uopće nečemo moć gledat bilo kakvu košarku na ovim programima koje plaćamo pretplatom , nego još dodatno davat 200 kuna za digitalni htv... ma preogavno! Koji su to lihvari ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrt, nazad, nba, peticija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| jeli covjek ikad bio na mjesecu? | Piratron | Baš Razno | 8 | 01-03-06 21:35 |
| Kako izbaciti neželjene dijelove sa DVD-a | Kristijan | Tutoriali i Trikovi | 0 | 01-03-06 15:10 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:15.

,fight club i K1(ultimate fight,pride...kako li se vec zove) ubaciti

A to se ne plaća?
Ne vjerujem da će vratiti NBA!
Nažalost

Fuj HRT,fuj sve Hrvatske televizije
Juhu!