Idi nazad   Croportal Forum > Život i Stil > Kućni ljubimci
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Kućni ljubimci Raspravljate o temi Gdje se pas treba držati? u Život i Stil forumu; Baš me zanima vaše mišljenje...

Vidi Rezultate Anketa: Pas treba biti
U kući-stanu....mažen i pažen 12 40.00%
U dvorištu-slobodno pušten 14 46.67%
Na lancu 1 3.33%
U Boksu 1 3.33%
Pušten u divljinu 2 6.67%
Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-10-06, 11:17   #1 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju
Gdje se pas treba držati?

Baš me zanima vaše mišljenje
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 11:45   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Gdje se pas treba držati?

nisi postavila: što dalje od mene

poštujem da ljudi imaju cucke ali moraju ih priklado skladištit
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 11:46   #3 (permalink)
Zlatni Član

OK, pitam samo one ljude koji "vole" pse
eowyn je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 11:57   #4 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja volim pse i životinje općenito ali živim u stanu pa nemam psa. Stan je dosta mali prostor samo i za jednu obitelj a kamoli još i za takvog jednog uglavnom većeg ljubimca.
Kod mene također svi rade pa nas nema po cijele dane doma i neznam kako bi se pas ponašao cijeli dan sam zatvoren u stanu
Čak sam i imao psa neko vrijeme ali to nikako nije išlo , morali smo ga dati jednom prijatelju koji ima kuću i dvorište

Zato mislim da je za pse bolje da su u dvorištu na otvorenom i dok se ne preselim u kuću neću opet imati psa.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 12:02   #5 (permalink)
Zlatni Član

Fer razmišljanje I meni bi bilo puno lakše da imam dvorište...ali nemam ga....a bez psa ne mogu I da imam dvorište, on bi ipak bio u kući, samo bi bilo lijepo da kad god hoće može izaći van Ali eto, dobro je što imam vremena za psa i maksimalno ga njemu i posvećujem pa i u stanu to super funkcionira
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 12:49   #6 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,490
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Slažem se sa Eowyn...
Živim u stanu i imam psa,sve funkcionira bez problema.Možda bi bilo lakše kad bi pas bio na dvorištu zbog njega samoga.
Ali što se tiče toga gdje psa treba držati mislim da je uz odgovarajuću brigu o životinji to apsolutno nebitno jer i kad je pas na dvorištu to ne znači da briga o njemu prestaje !
Prema tome,u kući ili stanu o psu se treba brinuti !

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 12:51   #7 (permalink)
Zlatni Član

Svaka čast, Sahasa!!!
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 14:04   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Moja pas (tj. ženski pas, kuja) je u dvorištu, i prema njezinom ponašanju čini mi se da joj je lijepo, nema ogradu može se kretati gdje hoće ali zanimljivo je to da je najčešće ispred vrata kuće, mi nekud odemo ona je pred vratima, vratimo se ona je još tamo Čovjek bi pomislio kad je tolko pred vratima da bi htjela unutra, ja joj otvorim vrata da uđe i zovem je al ona neće... zna da to nije njezin teritorij... tako da mislim da nije kobno za psa ni da je vani ni unutra... osim što ako je unutra mora ga se redovito šetat van, dok ja moju samo pustim i ona se istrči sama kolko hoće i legne pred vrata... Naravno vi u stanovima niste u mogućnosti držati psa u dvorištu ali mislim da psu nije problem biti vani ako ima jedno veliko dvorište samo za njega

Držimo je u boxu preko noći... zanimljivo je to što ako je navečer ne zatvorimo ona cvili pred vratima, i kad izađeš ona sama ode u box i čeka da ju neko zatvori... strašno dobar pas... a neki mješanac...

Car news & Reviews

Zadnji Uredio Gogy : 19-10-06 u 14:08.
Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 14:19   #9 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,471
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

definitivno dvorište..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-10-06, 14:22   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-10-05
Godina: 24
Poruka: 1,056
BoBo se izdvaja iz maseBoBo se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku BoBo

najbolje ga vezat lancem u mali wc stana od 55 kvadrata...

kakvo pitanje... pa naravno da mu je najbolje u dvoristu.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: drzati, gdje, pas, treba

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111